Zubáč Bakony

redakcia - fotkaredakcia, 23. júla 2009
Zubáč Bakony

Suroviny

1500 g
200 g
200 g
200 g
100 g
70 g
100 ml
80 g




Postup

  1. 1

    Filety zo zubáča umyjeme, osolíme, okoreníme a opražíme na masti z obidvoch strán.

  2. 2

    Do výpeku pridáme cibuľu, opražíme do zlatista, pridáme nakrájanú slaninu, papriku, paradajky, šampiňóny, osolíme, okoreníme, pridáme mletú sladkú aj pálivú papriku a pripravíme zeleninové ragú.

  3. 3

    Osmažené rybie mäso poukladáme na pekáč, zalejeme zeleninovým ragú a v rúre pečieme asi 20 minút.

  4. 4

    Vhodnou prílohou sú rôzne pripravené zemiaky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia