2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks
80 g
50 g
 na prílohu




Postup

  1. 1

    Vezmeme si všetky koreniny, zmiešame ich v jednom tanieri a obalíme v ňom rybky

    Pstruh  - obrázok 1
  2. 2

    Do rybky vložíme pár plátkov slaninky a masla vezmeme si alobal na vrch rybky poukladáme ešte pár plátkov masla (maslom nešetrite ) a zabalíme

  3. 3

    Zabalené ryby položíme na plech a pečieme 15 minút pri 180 stupňoch .... potom ich rozbalíme nie úplne len vrch aby sa zapiekli dávajte pozor aby sa maslo nevylialo a pečieme ešte 5-8 minút pekne sa zapečie

  4. 4

    Ja ako prílohu si pripravujem sendvič : na plech dám papier na pečenie položím naň pár kúskov sendviču posypem ho trochou soli, pokvapkám olivovým olejom a posypem čerstvou petržlenovou vňaťou, na take 3-4 minútky dám zapiecť a k tomu pripravujem ešte šalát zo zeleninky ktorú máme najradšej :-D dobrú chuť

Diskusia k receptu

elysa
to sme mali podobnú večeru...:) môj mi upiekol pstruha, ktorého sám ulovil...fajne to bolo...
angast
@elysa
ja som vedel , že ti urobím radosť keď som mu ho predával. Vidíš , mohol si zobrať oboch , keď to máš rada.
elysa
@angast no vidíš, takto chúdence deti len pozerali....čo nemal viac peňazí, keď Ťa stretol ?
angast
keď on je taký sporovlivý a že ti chce nejaký pekný briliant kúpiť , tak šanuje korunky. Už má pre teba usporených 1764 e . Ale neprezraď ma.
elysa
@angast to som rada, že to viem, lebo mi kúpil kuch.robota a povedal, že narodky budem mať bez darčeka...:-) som si vydýchla...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia