Kapor na spôsob „Rác“
Tibor Márik
šéfkuchár hotela Kormorán v Čilistove, 2. novembra 2009
šéfkuchár hotela Kormorán v Čilistove, 2. novembra 2009
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kapra nakrájame na kusy a prešpikujeme slaninou. Zemiaky uvaríme v šupke a nakrájame na plátky.
- 2
Vhodný plech vymastíme, na spodok vložíme plátky zemiakov, na zemiaky poukladáme prešpikované kusy kapra a na vrch poukladáme na plátky pokrájané paradajky, papriku a najemno pokrájanú cibuľu.
- 3
Posypeme mletou červenou paprikou, polejeme smotanou a necháme zapiecť. Vrch ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu