
Tradičná štedrovečerná ryba v netradičnom šate
Keď chceme dodržať tradíciu, ale žiada sa nám zmena.....

Tuniakovo-zemiakový šalát
Inspiraciu na tento salat som nasla na iternete na mojej oblubenej stranke taste. com. au

Pomazánka z pečené ryby s hlívou
Jeden recept z mé rybí kuchařky na jednoduchou, ale velmi dobrou pomazánku.

Zapečený pangasius s hráškom
Očistené a umyté zemiaky nakrájame a uvaríme v osolenej vode. Pridala som aj mrkvu.

Letný šalát
Osviežujúci a výživný, letný šalát je plný prekvapení, pričom rukola a kaparami mu dodajú zaujímajú...

Slovenská Smörgåstårta
Slovenská verzia tohto severského receptu, tresku tam asi nemajú.

Tagliolini al nero di seppia
Dostal som jednoducho chuť na niečo fajnové :) Tento recept je náročnejší na rýchlosť a koordináciu...

Zubáč Valentín
Naša vychutnávka na Valentína. Mal som malo zubáča, boli to len také pláty, štyri...

Filety z tresky na kôprovej omáčke
Opäť inšpirácia mojím poľským obľúbencom. Nevidel som tu nič v tomto duchu tak pridávam. Pôvodný...

Grilovaná pražma s paradajkovo–olivovou zmesou
Čerstvé ryby zbavíme vnútorností, ak chceme, zbavíme ich aj hlavy a umyjeme pod tečúcou vodou....

Makrely s chrenovou omáčkou
Makrely, ktoré sme vykostili, prekrojili na polovice, posolili, potreli olejom, upečieme na rošte.

Pečený pstruh so zemiakovým šalátom
Pstruha umyjeme, osušíme, nasolíme a nakoreníme. Uložíme do pekáča a potrieme olejom. Pečieme...

Tuniakoviny s cuketkou, paprikou, olivami a balkánskym syrom
Či na obed alebo večeru si môžte dopriať tieto cestovinky. Ja som použila bezvaječné z celozrnnej...

Pečený kapr na červeném víně
Byl jsem na návštěvě u staršího syna a tak jsem se celý týden bavíl vařením pro tuhle...

Fileta zo sumca s cviklovými lievancami
Filety zo sumca očistíme, z vody, koreňovej zeleniny, byliniek a zo soli pripravíme vývar,...

Pečená pražma s maslovou tekvicou
Pri výnimočnej večeri môžeme toto jedlo dozdobiť kaviárom a pečenou šalotkou, ktorá vyváži sladkú chuť tekvice.

Nátierka tonno e pomodoro
umyjeme a pokrájame cibulku . otvoríme konzervu s tuniakom a vylejeme z nej šťavu

Miešaný šalát s lososovými krutónmi a grilovanými paradajkami
Taký troška menej zdravý šalátik.

Plnené pstruhy
Môj obľubený recept s čerstvými bylinkami. Väčšinou ich robievame v alobale a v pahrebe so zemiakmi, ale...

Vyprážaná treska v horčicovom obale
Celkom jednoduchá rybka môže byť na obed hotová naozaj raz dva. Pridajte do klasického trojobalu k...

Pangasius na šampiňónoch
Tento recept mám z jedného časopisu. Trochu som si ho upravila, lebo mi tam mal...

Tilapia na zelenine
Na maslo si dáme popražiť pór nakrájaný nadrobno a potom pridáme horčicu, cukor, citrón, cesnak, do...

Treska nazeleno
Opäť som raz dostal chuť na rybu, tak som si ju pripravil pekne "nazeleno" so smotanovo...

Pangasius so syrom
V pekáči na oleji osmažíme nahrubo nakrájanú cibuľu a pridáme k nej zmrazeného pangasia.

Špenátové rybie filé
Špenát trochu podusíme na oleji a na cibuli, ochutíme a necháme mierne vychladnúť. Rybie filé...