Ryby (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Rybička v hranolčekovom hniezdočku

Hlavné jedlá

Jedlá pripravované v jednom hrnci alebo pekáči sú veľmi obľúbené pre svoju časovú nenáročnosť....

prazdny

Jednoduchá marinovaná ryba

Večera

V letných horúčavách je toto veľmi príjemné a ochladzujúce jedlo, ktoré sa dá navyše pripraviť dopredu....

prazdny

Benátske sardinky (Sarde in saor)

Večera

Už v stredoveku slúžili „sarde in saor“ ako rybie konzervy na dlhých námorných cestách. Dnes mnohých...

prazdny

Cícerový šalát s restovaným lososom

Hlavné jedlá

Jednoduchý a rýchly recept od Marcela Ihnačáka.

prazdny

Glazovaná platesa (halibut)

Hlavné jedlá

Chutná morská ryba, ktorá sa dá pripraviť na viacero spôsobov. Má dosť výraznú rybaciu vôňu...

prazdny

Burger s tuniakom

Hlavné jedlá

Môžete použiť aj iný druh ryby, napríklad mečiara, fantázii sa medze nekladú....

prazdny

Krémový cícer s ryžou a guľôčkami z tresky

Hlavné jedlá

Cícer s ryžou je klasickou kombináciou španielskej kuchyne, ktorá spája to najlepšie zo strukovín a obilnín do chutného a výživného jedla....

prazdny

Krémové lososové rizoto s cherry paradajkami

Hlavné jedlá

Jedno z obľúbených jedál môjho manžela, ktorý ho paradoxne sprvoti nechcel ani ochutnať.

prazdny

Stredomorská ryža s treskou a so zeleninou

Hlavné jedlá

Klasický recept, ktorý spája chute mora so sviežosťou zeleniny....

prazdny

Bylinková pochúťka - chimichurri verde

Prílohy

Dlho mi chute dráždili a dráždia pojmy, o ktorých som ani nechyroval....

prazdny

Makrela v šalviovej omáčke

Hlavné jedlá

Ryby sú nenahraditeľné a nevyrovná sa im žiadne iné mäso....

prazdny

Citrusová pražma s bylinkovým maslom a pečeným baklažánom

Hlavné jedlá

Šťavnatá pražma pečená s citrusmi, tymianom, rozmarínom a bylinkovým maslom...

prazdny

Zapečené rolky s lososom, mangoldom a ricottou

Cestoviny

Rolky z lososa a mangoldu zabalené v lasagnových plátoch, zapečené s bielym vínom, krémovou ricottou...

prazdny

Halušky z morského vlka na špargľovom ragú s vínovou omáčkou

Hlavné jedlá

Ľahké halušky z morského vlka, podávané na chrumkavom špargľovom ragú s brilantnou vínovou omáčkou.

Ryby