Rybia misa Petrov zdar

redakcia - fotkaredakcia, 25. júla 2009

Suroviny

250 g
250 g
150 g
150 g
0,2 l
50 g
0,2 l

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zubáča a pstruha obalíme v rybacej múke (zmes hladkej múky a korenín podľa chuti, napr. červenej mletej papriky).

  2. 2

    Na rozpálenom grile ugrilujeme z oboch strán, kapra nakrájame na filety, obalíme v trojobale a vypražíme, sumca nakrájame na filety a 3 minúty varíme v maslovej omáčke (maslo, vývar, soľ, korenie, citrónová šťava).

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Hlavné jedlá, Grilované, 50 špecialít z rýb

Diskusia k receptu


Ďalšie recepty: