Foto: martinis
Treska s jogurtom a karí korením.
1
porcia
porcia
75 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tresčiu filetu zalejeme jogurtom rozmiešaným s mliekom, na hodinu necháme odležať do chladničky.
- 2
Na oleji opražíme cibuľu (moja je na fotografii takmer čierna, takú mám rád :)), pridáme rybu s jogurtom, okoreníme a osolíme podľa chuti.
- 3
Dusíme, kým treska nie je úplne mäkká, na tanieri posypeme strúhaným syrom. Podávame s ľubovoľnou prílohou, ja som zvolil svoj obľúbený jogurtový chlieb.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu