Lososová štrúdľa
Lososová štrúdľa

Štrúdľa plnená lososom fotorecept

skatulka - fotkaskatulka, 7. januára 2019
Štrúdľa plnená lososom (fotorecept)
Foto: skatulka

Výborná chuťovka či už ako samostatné alebo pokojne aj ako hlavné jedlo napríklad so zemiakovou kašou.

40 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

1 bal.
 fileta bez kože
 (na potretie)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Lístkové cesto si rozvaľkáme a natrieme bazalkovým pestom.

    Štrúdľa plnená lososom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Potom poukladáme listy mladého špenátu. Pokojne môžete dať hrubšiu vrstvu, pretože sa dosť spečie.

    Štrúdľa plnená lososom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Úplne navrch položíme filet z lososa bez kože, osolíme, okoreníme a zavinieme.

    Štrúdľa plnená lososom (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Vrch môžeme potrieť vajíčkom.

    Štrúdľa plnená lososom (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pečieme na 200 °C asi 30 minút.

    Štrúdľa plnená lososom (fotorecept) - obrázok 5
Recept je zaradený do kategórií:
  • Ryby
  • Hlavné jedlá
  • Obed
  • Slané chuťovky
  • Večera
  • Pečené
  • Diskusia k receptu

    motyka
    Musí to byť super a pritom ani nie tak náročné na prípravu. Určite vyskúšame. Vďaka za recept.