Losos s hríbikmi a limetovou šťavou

redakcia - fotkaredakcia, 21. júla 2009

Suroviny

4 podkovy
4 PL
6 PL
4 PL
2 PL
8 ružičiek
125 g
4 PL




Postup

  1. 1

    Nasekané hríbiky (šampiňony) dáme do misky spolu s korením, olejom, vínom a limetovou šťavou.

  2. 2

    Do tejto marinády vložíme podkovy z lososa a necháme v chlade marinovať.

  3. 3

    Grilujeme pri miernej teplote grilu a v priebehu grilovania potierame zvyšnou marinádou.

  4. 4

    Brokolicu posypeme korením na grilovanú zeleninu a spoločne s maslom zabalíme do alobalu.

  5. 5

    Grilujeme zároveň s lososom. Podávame so šopským šalátom a plátkami grilovaného sendviča.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia