
Sushi s tuniakom, lososom a maslovou rybou
Dôkladne umyjeme sushi ryžu v sitku. Do hrnca dáme 300 ml vody s ryžou a varíme...

Losos s teriyaky a rezancami z cukety
V panvici na silnom ohni rozohrejeme polovicu kokosového oleja, vložíme lososa a pražíme 3 – 4 minúty...

Pečený kapr na červeném víně
Byl jsem na návštěvě u staršího syna a tak jsem se celý týden bavíl vařením pro tuhle...

Tuniakový burger
V tuniakových hamburgeroch nájdete stredomorský pôžitok s príchuťou dovolenky.

Treska nazeleno
Opäť som raz dostal chuť na rybu, tak som si ju pripravil pekne "nazeleno" so smotanovo...

Tilapia na zelenine
Na maslo si dáme popražiť pór nakrájaný nadrobno a potom pridáme horčicu, cukor, citrón, cesnak, do...

Pangasius na šampiňónoch
Tento recept mám z jedného časopisu. Trochu som si ho upravila, lebo mi tam mal...

Fit tuniakové placky
Zmiešaj dve 130 g konzervy tuniaka vo vlastnej šťave (šťavu zlej) s 2 ks postrúhanej mozzarelly light,...

Pangasius so syrom
V pekáči na oleji osmažíme nahrubo nakrájanú cibuľu a pridáme k nej zmrazeného pangasia.

Pstruh na masle s rozmarínom
Recept som nasiel na nete. Maslo a ryba, vzdy dobrá kombinácia ! :)

Lososová miska
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Chutný recept s lososom, hotový do pol hodiny? Vyskúšajte lososovú misku - je rýchla a jednoduchá na prípravu, obsahuje kopec zdravých surovín, ktoré zároveň poskytnú delikátne súznenie chutí....

Naplnené zapečené rybie filé
Tentokrat som pouzila file zo pstruha. No na tento recept sa moze pouzit hociaky...

Losos v pivnom cestíčku na hráškovom pyré
Na cestíčko zmiešame vajcia, múku, pivo a kurkumu do hladkej hmoty.

Thajská polievka s lososom podľa Júlie a Petra Hečkovcov
Legendárne súrodenecké duo Júlia a Peter Hečkovci spolu naspievalo množstvo známych hitov. Na pódiu im to...

Hrniec morských plodov
Počula som, že vo Francúzsku a Taliansku ale aj v mnohých európskych krajinách sa na Štedrý...

Ľahké tuniakové cestoviny
Recept som vymyslela pred pár rokmi ala čo chladnička dala. Chutné cestoviny do 10 minút, ...

Údený pstruh s brusnicovo–chrenovou penou
Téma vianočný stôl je pestrou a bohatou prehliadkou slovenských tradičných jedál, veď čo región, to...

Rybací nákyp so zemiakmi
Zemiaky očistíme, nakrájame na malé kúsky a v mierne osolenej vode uvaríme. Filé očistíme od...

Filé s cibuľou
Rybacie filé sa dá pripraviť na mnoho spôsobov. Spojiť chuť ryby s chuťou cibule je jedna...

Rybací paprikáš
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, na kúsky pokrájanú rybu, osolíme, ...

Šalát z červených matjesov
Matjesy nakrájame na väčšie kocky. Cibuľu a feferónky nakrájame úplne na jemno, pridáme k matjesom,...

Špenátový quiche s údeným lososom
Z múky, soli, jedného žĺtka a masla vypracujeme hladké cesto. Hotové cesto zabalíme do...

Zubáč na paprikovom pyré, pečené zemiakové plátky
Recept vznikol v Kolibe Tri Studičky a jeho vznik inšpirovali dve veci: Chytenie zubáča na Liptovskej Mare,...

Pangas s oblohou
Toto jedlo spravila moja dcéra ked som bola u nej na návšteve potom som to robila doma...

Rezance s lososom, reďkovkou a so žeruchou
Všetky suroviny na dresing premiešame a necháme všetky chute prepojiť.