Tuniakový šalát
Tuniakový šalát

Letný šalát

podravka - fotkapodravka, 2. júla 2017. Komerčný recept.
Letný šalát
Foto: podravka

Osviežujúci a výživný, letný šalát je plný prekvapení, pričom rukola a kaparami mu dodajú zaujímajú chuť a nádych.

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

Šalát:
150 g
2 x 160 g
200 g
1 ks
1 ks
1 ks
80 g odkôstkované
Zálievka:
80 ml
3 PL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rukolu umyjeme, pridáme scedeného tuniaka, nakrájané cherry paradajky, uhorku nakrájanú na kolieska, papriku nakrájanú na plátky, na menšie kúsky nakrájanú cibuľu a olivy.

  2. 2

    Olivový olej zmiešame s jablčným octom a na malé kúsky nakrájanými kaparami. Vylejeme na šalát a poriadne premiešame.

  3. 3

    Podávame spolu s opečeným chlebom alebo bagetou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: