Letný šalát
Foto: podravka
Osviežujúci a výživný, letný šalát je plný prekvapení, pričom rukola a kaparami mu dodajú zaujímajú chuť a nádych.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Rukolu umyjeme, pridáme scedeného tuniaka, nakrájané cherry paradajky, uhorku nakrájanú na kolieska, papriku nakrájanú na plátky, na menšie kúsky nakrájanú cibuľu a olivy.
- 2
Olivový olej zmiešame s jablčným octom a na malé kúsky nakrájanými kaparami. Vylejeme na šalát a poriadne premiešame.
- 3
Podávame spolu s opečeným chlebom alebo bagetou.
Tiež tuniakový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu