Pangasius s tofu šalátom

martina34 - fotkamartina34, 14. marca 2010 17:10
Ďalšie recepty »
Pangasius s tofu šalátomFoto: martina34

Niečo netradičné, čo sa hodí na bielkovinový obed.

2
porcie
20 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

150 g
štipka
1 ks
podľa chuti
150 g
2 ks
1/2 konzervy
100 g
3 PL
štipka
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Pangasiusa si pripravíme na pare, potom ho trochu posolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a trochou bazalky. Šalát si pripravíme z nakrájanej čínskej kapusty, paradajok, klíčkov, kukurice, tofu, ktoré si nakrájame na kocky. Pridáme trošku morskej soli, no pozor, lebo údené tofu je slané, štipku čili korenia a bazalku. Pokvapkáme citrónovou šťavou. Všetko premiešame a môžeme konzumovať.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist