Pangasius s tofu šalátom

martina34 - fotkamartina34, 14. marca 2010
Pangasius s tofu šalátom
Foto: martina34

Niečo netradičné, čo sa hodí na bielkovinový obed.

2
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
štipka
1 ks
podľa chuti
150 g
2 ks
1/2 konzervy
100 g
3 PL
štipka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pangasiusa si pripravíme na pare, potom ho trochu posolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a trochou bazalky. Šalát si pripravíme z nakrájanej čínskej kapusty, paradajok, klíčkov, kukurice, tofu, ktoré si nakrájame na kocky. Pridáme trošku morskej soli, no pozor, lebo údené tofu je slané, štipku čili korenia a bazalku. Pokvapkáme citrónovou šťavou. Všetko premiešame a môžeme konzumovať.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu
hned som vedela, že to od Teba,, tanierik už poznám, dnes som Pangasia robila, ale len na masielku s korením na rybky a citr. šťavou a k tomu dusená zeleninka ... no rozprávka...

Pridaj komentár k receptu: