Diviačie mäso (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Pečený diviak s mrkvovo-hráškovým pyré

Hlavné jedlá

Pozrite si jednoduchý recept na prípravu diviačieho mäsa od Martiny Hustinovej zo Slovenskej poľovníckej komory.

prazdny

Hubový perkelt s nokerlami a diviačia fašírka

Cestoviny

Po včerajšej prechádzke lesom som si doniesla malý košíček húb. Hneď bolo rozhodnuté, bude perkelt, ale môj...

prazdny

Pravý banskoštiavnický guláš ala Arpi

Hlavné jedlá

Guláš, ktorý vám bude chutiť tak, ako žiaden iný. Určite vyskúšajte.

prazdny

Polievka z diviaka a chlebový posúch

Polievky

Uverejniť na Vareche recept ktorý len trochu zaváňa gulášom je problém :-) čo kuchár to odborník.....

prazdny

Pečený diviak s čerešňovou omáčkou

Hlavné jedlá

Stehno z diviaka umyjeme, nasolíme a dáme do hrnca. Zvlášť uvaríme 2 diely vody, ...

prazdny

Baraní guláš

Hovädzie mäso

Mäso umyjeme, odstránime z neho prebytočný tuk, pripadne aj blany a pokrájeme ho na väčšie kocky.

prazdny

Diabolské rebierka

Bravčové mäso

Chcela som to pripraviť na grilovačku, ale kto vydrží kým sa vyčasí, ale nech prší, ja to...

prazdny

Diviačie stehno s malinami

Hlavné jedlá

Stehno na noc vložíme do marinády (olej, soľ, korenie, bylinky, 1 dl červeného...

prazdny

Diviačí wellington

Hlavné jedlá

Na prepustenom masle a nadrobno pokrájanej šalotke(cibuľke)prudko opečieme šampiňóny. Osolíme, okoreníme, necháme vychladnúť a nahrubo...

prazdny

Sekaná pečienka z diviaka

Hlavné jedlá

Umyté a pokrájané mäso pomelieme s cibuľou a navlhčenými žemľami. Pridáme soľ, koreniny, na...

prazdny

Diviačie mäso na víne s medom

Hlavné jedlá

Očistené diviačie stehno naložíme do soli a rasce a necháme ho deň odležať v chladničke. Potom...

prazdny

Guláš z diviny

Mäso pokrájame na kúsky, nadrobno pokrájame cibuľu, speníme ich na oleji doružova, pridáme mäso a podusíme. Potom...

prazdny

Plachetnička

Bravčové mäso

Inspiraci jsem našla v jednom starém časopise.

prazdny

Ražniči z diviaka

Hlavné jedlá

Mäso umyjeme, odblaníme, nakrájame na kocky a potrieme olejom, v ktorom sme rozmiešali citrónovú šťavu a potlčené borievky....

prazdny

Divoká panenka

Hlavné jedlá

Tento recept je uvarený s diviny , panenka s diviaka.

prazdny

Veľký trampský guláš

Hovädzie mäso

Je to podobný recept ako mal aj Peter Novotný ale není, je to môj vlastný a...

prazdny

Slivovicový diviak s kôprovou omáčkou

Hlavné jedlá

Diviačie stehno očistíme a prešpikujeme slaninkou. Osolíme, okoreníme, pridáme bobkový list, borievky, ...

prazdny

Zbojnícka pečienka

Hlavné jedlá

Na panvicu dáme roztopiť bravčovú masť, na ktorú dáme mierne opražiť údenú slaninu nakrájanú na drobné...

prazdny

Diviačie stehno so šípkovou omáčkou

Stehno z diviaka očistime, zbavíme sadla, umyjeme vyklepeme. Mäso vložime do kameninovej nádoby, zalejeme moridlom, zaťažime...

prazdny

Diviačie mäso s medom a bylinkami

Hlavné jedlá

Inšpirovala som sa: http://varecha. pravda. sk/recepty/diviacie-maso-na-vine-s- medom/1715-recept. html

prazdny

Horčicové diviačie plátky

Hlavné jedlá

Taktiež mäsko mi priniesla mamkina kolegyňa tak som spravila aj niečo také:)

prazdny

Tlačenka z diviaka

Slané chuťovky

K výrobe tejto dobrej tlačenky ma inšpirovala moja švagrinka, ďakujem jej.

prazdny

Fašírky z diviaka so zemiakovým pyré

Hlavné jedlá

Viete ako spracovať diviačie mäso? Nemusí to byť vôbec zložité. V tomto videu si môžete pozrieť...

prazdny

Ragú z diviačej pečene

Hlavné jedlá

Pečeň nakrájame na menšie kocky. V pekáči zohrejeme maslo a pečeň opečieme. Cibuľu očistíme, ...

prazdny

Diviačí chrbát s hubovo-zeleninovou omáčkou

Hlavné jedlá

Divinu pripravujem viac-menej na mimoriadne príležitosti. Dostávame ju od dlhoročného poľovníka a väčšinou ju vtedy zamrazím....

prazdny

Chrbát z diviaka na restovanom špenáte

Hlavné jedlá

Mäso narežeme na kusy po 200 g, osolíme, okoreníme. Na panvičke rozohrejeme časť oleja...

prazdny

Cherry diviak

Hovädzie mäso

Môžeme použiť aj iné mäso

prazdny

Divinový guláš so šípkami a s viedenskou guľkou

Hlavné jedlá

Nakrájanú cibuľu opečieme na masti, pridáme na kocky pokrájané mäso, osolíme, okoreníme a orestujeme...

prazdny

Azu z diviaka na tatranský spôsob

Dobre odležané mäso pokrájame na hrubšie rezne, ktoré naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a potom pokrájame...

prazdny

Barbecue v kuchyni

Hlavné jedlá

Leto odišlo , jeseň pomaly tiež. My pod V. Tatrami máme už pomaly nefalšovanú zimu. Tatry už...

Diviačie mäso