Zbojnícka pečienka

redakcia - fotkaredakcia, 8. októbra 2009 13:57
Ďalšie recepty »
4
porcie
20 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Na panvicu dáme roztopiť bravčovú masť, na ktorú dáme mierne opražiť údenú slaninu nakrájanú na drobné kocky. Keď je slanina napoly opražená, pridáme k nej na kolieska pokrájanú cibuľu. Tú pražíme 2 – 3 minúty.

  2. 2

    Po slabom opražení cibule na panvicu poukladáme pečienku nakrájanú na 1/2 cm hrubé plátky. Pečeň restujeme za otáčania tak, aby sa rovnomerne urestovala z oboch strán. Restujeme asi 7 minút.

  3. 3

    Po úplnom urestovaní podávame s chlebom, hriankou a tatárskou omáčkou, spolu s upečenou cibuľou a slaninkou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist