Zbojnícka pečienka

redakcia - fotkaredakcia, 8. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2-3 ks
50-100 g
2-3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvicu dáme roztopiť bravčovú masť, na ktorú dáme mierne opražiť údenú slaninu nakrájanú na drobné kocky. Keď je slanina napoly opražená, pridáme k nej na kolieska pokrájanú cibuľu. Tú pražíme 2 – 3 minúty.

  2. 2

    Po slabom opražení cibule na panvicu poukladáme pečienku nakrájanú na 1/2 cm hrubé plátky. Pečeň restujeme za otáčania tak, aby sa rovnomerne urestovala z oboch strán. Restujeme asi 7 minút.

  3. 3

    Po úplnom urestovaní podávame s chlebom, hriankou a tatárskou omáčkou, spolu s upečenou cibuľou a slaninkou.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre