4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvicu dáme roztopiť bravčovú masť, na ktorú dáme mierne opražiť údenú slaninu nakrájanú na drobné kocky. Keď je slanina napoly opražená, pridáme k nej na kolieska pokrájanú cibuľu. Tú pražíme 2 – 3 minúty.
- 2
Po slabom opražení cibule na panvicu poukladáme pečienku nakrájanú na 1/2 cm hrubé plátky. Pečeň restujeme za otáčania tak, aby sa rovnomerne urestovala z oboch strán. Restujeme asi 7 minút.
- 3
Po úplnom urestovaní podávame s chlebom, hriankou a tatárskou omáčkou, spolu s upečenou cibuľou a slaninkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu