Poľovnícky jagerek fotorecept

gordonko - fotkagordonko, 25. októbra 2014
Poľovnícky jagerek (fotorecept)
Foto: gordonko

... bola divina , poradili mi toto

45 minút
príprava
15 + 45 minút
tepelná úprava

Suroviny

cca500 g
cca200 g
2- 4 ks
2-3 domáca
2-6 strúčikov

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    potrebné suroviny

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    dáme si obvariť srdce a plúcka

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    obvarené srdcia a plúcka nakrájame na rezančeky

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    na bravčovej masti si osmahneme cibulu - robil som v tlakovom hrnci

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    prisypeme pokrájané srdco a plúcka a dusíme do mäka

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    medzi tým si odblaníme pečienku a pokrájame ju na rezance

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    ani ľadvinky neprišli na zmar

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    máme podusené srdce a plúcka

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    pokrajáná pečienka ide do hrnca ( pridal som aj zopár kúskou morčacej pečienky )

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    pridáme koreniny Divočina , paprika sladká aj pálivá , štipku čierného korenia prelisovaný cesnak

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    prilejeme červeného vína (nie veľa ) a chvilku povaríme .... nie dlho iba pokial nebude pečenka hotová cca 10 minut

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 11
  12. 12

    ked je hotovo osolíme a poprípade ešte dochutíme

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 12
  13. 13

    hotovo .... DOBRÚ CHUŤ

    Poľovnícky jagerek (fotorecept) - obrázok 13

Diskusia k receptu

12 komentárov k receptu
Jagerek som dovaril, je Ok, víno dorazil, akurát nemá kto kostovat, už len keď sa ráno zobudia hladosi. Recept je jednoduchý a je Ok, akurát tá devína je niekedy problém, ale pokiaľ má človek ešte nejakých dobrých kamošov, ktorý sú poľovníci, tak všetko ide ľahšie.

Pridaj komentár k receptu: