Foto: gordonko
... bola divina , poradili mi toto
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
potrebné suroviny
-
2
dáme si obvariť srdce a plúcka
-
3
obvarené srdcia a plúcka nakrájame na rezančeky
-
4
na bravčovej masti si osmahneme cibulu - robil som v tlakovom hrnci
-
5
prisypeme pokrájané srdco a plúcka a dusíme do mäka
-
6
medzi tým si odblaníme pečienku a pokrájame ju na rezance
-
7
ani ľadvinky neprišli na zmar
-
8
máme podusené srdce a plúcka
-
9
pokrajáná pečienka ide do hrnca ( pridal som aj zopár kúskou morčacej pečienky )
-
10
pridáme koreniny Divočina , paprika sladká aj pálivá , štipku čierného korenia prelisovaný cesnak
-
11
prilejeme červeného vína (nie veľa ) a chvilku povaríme .... nie dlho iba pokial nebude pečenka hotová cca 10 minut
-
12
ked je hotovo osolíme a poprípade ešte dochutíme
-
13
hotovo .... DOBRÚ CHUŤ
Diskusia k receptu