Sekaná pečienka z diviaka

redakcia - fotkaredakcia, 8. októbra 2009
4
porcie
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
200 g
100 g
1 ks
2-3 ks
2 ks
1 ks
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Umyté a pokrájané mäso pomelieme s cibuľou a navlhčenými žemľami. Pridáme soľ, koreniny, na kocky pokrájanú údenú slaninu, rozmiešame, na pekáči tvarujeme 2 šišky, podlejeme vodou a upečieme.

  2. 2

    Do výpeku zamiešame trochu múky, masti a mletej papriky, rozmiešame a 10 minút povaríme.

  3. 3

    Vhodnou prílohou sú varené zemiaky a kompót z drobných lesných plodov.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia