Diviačie závitky s kapustovou plnkou

Juraj Bende
šéfkuchár hotela Boboty*** v Terchovej – Vrátnej doline, 20. októbra 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Diviačie závitky s kapustovou plnkouFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 min
príprava
90 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso nakrájame na plátky, vyklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme cesnakom, položíme naň plátky slaniny, kyslú kapustu, zvinieme a môžeme previazať nitkou.

  2. 2

    Do pekáča dáme vrstvu kyslej kapusty a cibule, položíme na ňu závitky, pridáme bobkový list, nové korenie, cesnak a posypeme rascou.

  3. 3

    Pekáč dáme ho do rúry a rýchle zapekáme pri 200 °C 10 minút. Potom mäso podlejeme vývarom, prikryjeme a dusíme do zmäknutia. Na tanier dáme kyslú kapustu, na ňu položíme závitok a podávame s varenými zemiakmi.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist