Diviačia roláda
Diviačia roláda

Diviačie závitky s kapustovou plnkou

Juraj Bende
šéfkuchár hotela Boboty*** v Terchovej – Vrátnej doline, 20. októbra 2017
Diviačie závitky s kapustovou plnkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
200 g
400 g
1 ks
4 strúčiky
Príloha:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na plátky, vyklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme cesnakom, položíme naň plátky slaniny, kyslú kapustu, zvinieme a môžeme previazať nitkou.

  2. 2

    Do pekáča dáme vrstvu kyslej kapusty a cibule, položíme na ňu závitky, pridáme bobkový list, nové korenie, cesnak a posypeme rascou.

  3. 3

    Pekáč dáme ho do rúry a rýchle zapekáme pri 200 °C 10 minút. Potom mäso podlejeme vývarom, prikryjeme a dusíme do zmäknutia. Na tanier dáme kyslú kapustu, na ňu položíme závitok a podávame s varenými zemiakmi.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: