Diviačie mäso na víne s medom

redakcia - fotkaredakcia, 6. októbra 2009 12:50
Ďalšie recepty »
4
porcie
20 min
príprava
120 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Očistené diviačie stehno naložíme do soli a rasce a necháme ho deň odležať v chladničke. Potom stehno upečieme domäkka, krátko pred dopečením ho polievame omáčkou a podávame.

  2. 2

    Omáčka: nadrobno nakrájaný zeler urestujeme na oleji, pridáme šafran a zalejeme to vínom. Okoreníme, pridáme med a varíme 20 minút.

  3. 3

    Omáčku scedíme a pridáme do nej upražené píniové oriešky.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist