Diviačie mäso na víne s medom

redakcia - fotkaredakcia, 6. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 PL
Omáčka:
6 PL
100 ml
50 ml
50 g
1 KL




Postup

  1. 1

    Očistené diviačie stehno naložíme do soli a rasce a necháme ho deň odležať v chladničke. Potom stehno upečieme domäkka, krátko pred dopečením ho polievame omáčkou a podávame.

  2. 2

    Omáčka: nadrobno nakrájaný zeler urestujeme na oleji, pridáme šafran a zalejeme to vínom. Okoreníme, pridáme med a varíme 20 minút.

  3. 3

    Omáčku scedíme a pridáme do nej upražené píniové oriešky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia