Ražniči z diviaka

redakcia - fotkaredakcia, 17. júla 2009

Suroviny

500 g
200 g
150 g
3 ks
3 ks
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme, odblaníme, nakrájame na kocky a potrieme olejom, v ktorom sme rozmiešali citrónovú šťavu a potlčené borievky. Na niekoľko hodín odložíme na chladné miesto.

  2. 2

    Klobásu nakrájame na kolieska, slaninu na väčšie kocky, cibuľu na štvrtiny a rozoberieme na lupienky. Na drevené špajle striedavo napichujeme klobásu, mäso, slaninu a cibuľu.

  3. 3

    Hotové špajle potrieme cesnakovou pastou, opražíme na rozohriatom oleji a upečieme vo vyhriatej rúre.

  4. 4

    Cesnaková pasta: cesnak pretlačíme a vymiešame so soľou, maslom, čiernym korením a červenou paprikou.

  5. 5

    Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovými šalátmi. Dobrou prílohou je ryža, knedle alebo zemiaky na rôzne spôsoby.

Diskusia k receptu

Vymazať
soso1
Tento recept ma veľmi zaujal musím ho zajtra vyskúšať,potom Ti napíšem ako nám chutil.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia