Ragú z diviačej pečene

redakcia - fotkaredakcia, 7. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
250 g
125 ml
125 ml
20 g
2 ks
2 PL
2 PL
1 PL
2 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pečeň nakrájame na menšie kocky. V pekáči zohrejeme maslo a pečeň opečieme. Cibuľu očistíme, nakrájame, pridáme do pekáča, okoreníme a premiešame. Po chvíľke pridáme očistené a nakrájané hríby a všetko dusíme domäkka.

  2. 2

    Keď sa prebytočná šťava odparí, podlejeme pečeň vývarom, pridáme mlieko a škrobovú múčku rozmiešanú v sladkej smotane. Varom zahustíme, pridáme tymian, podľa potreby dochutíme čiernym korením a na záver soľou.

  3. 3

    Tesne pred dokončením pridáme sladké víno a necháme zovrieť. Podávame s tmavým chlebom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: