Ragú z diviačej pečene

redakcia - fotkaredakcia, 7. októbra 2009 12:08
Ďalšie recepty »
4
porcie
20 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Pečeň nakrájame na menšie kocky. V pekáči zohrejeme maslo a pečeň opečieme. Cibuľu očistíme, nakrájame, pridáme do pekáča, okoreníme a premiešame. Po chvíľke pridáme očistené a nakrájané hríby a všetko dusíme domäkka.

  2. 2

    Keď sa prebytočná šťava odparí, podlejeme pečeň vývarom, pridáme mlieko a škrobovú múčku rozmiešanú v sladkej smotane. Varom zahustíme, pridáme tymian, podľa potreby dochutíme čiernym korením a na záver soľou.

  3. 3

    Tesne pred dokončením pridáme sladké víno a necháme zovrieť. Podávame s tmavým chlebom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist