Baraní guláš

peter64 - fotkapeter64, 8. decembra 2009

Suroviny

750 g
40 g
50 g
2-3 ks
1 PL
20 g
2-3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme,odstránime z neho prebytočný tuk,pripadne aj blany a pokrájeme ho na väčšie kocky.

  2. 2

    Na masti opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme trocha mletej červenej papriky a znova chvíľu popražíme. Potom pridáme mäso,soľ,trocha rasce a bez podlievania dusíme,až kým sa šťava z mäsa celkom nevyparí a mäso sa nezačne pripekať.Potom ho podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme.

  3. 3

    Keď je mäso skoro mäkké,pridáme pokrájanú zelenú papriku ,pokrájené rajčiaky a dusíme do mäkka. Nakoniec zaprášime múkou,chvíľu povaríme a potom rozriedime horúcou vodou.Šťava nemusí byť veľmi hustá. Guláš môžeme pripraviť aj bez zahustenia,ale potom dáme viac masti,aby bolo dosť šťavy.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: