Suroviny
750 g |
|
40 g |
|
50 g |
|
|
|
|
|
|
|
2-3 ks |
|
1 PL |
|
20 g |
|
2-3 ks |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Mäso umyjeme,odstránime z neho prebytočný tuk,pripadne aj blany a pokrájeme ho na väčšie kocky.
- 2
Na masti opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme trocha mletej červenej papriky a znova chvíľu popražíme. Potom pridáme mäso,soľ,trocha rasce a bez podlievania dusíme,až kým sa šťava z mäsa celkom nevyparí a mäso sa nezačne pripekať.Potom ho podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme.
- 3
Keď je mäso skoro mäkké,pridáme pokrájanú zelenú papriku ,pokrájené rajčiaky a dusíme do mäkka. Nakoniec zaprášime múkou,chvíľu povaríme a potom rozriedime horúcou vodou.Šťava nemusí byť veľmi hustá. Guláš môžeme pripraviť aj bez zahustenia,ale potom dáme viac masti,aby bolo dosť šťavy.
- 2
Diskusia k receptu
Jeden komentár