Diviačie mäso (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Ragú na čiernom pive a zemiakové pampúchy

Hlavné jedlá

Keď je také studené, daždivé počasie dajú sa robiť len tri veci... zaliezť pod...

prazdny

Diviak na prírodno

Hlavné jedlá

Môj ďalší pokus s divinou.

prazdny

Diviak na smotane po Šumavsku

Hlavné jedlá

Dostala som mladé mäsko ( lanštiaka) . Recept som našla v kuchárskej knihe a je pripravený...

prazdny

Diviačie stehno so šampiňónmi

Hlavné jedlá

Mäso nakrájame na menšie medailóniky, osolíme, okoreníme korením na divinu a vyklepeme na hrúbku asi...

prazdny

Diviačie stehno na horčici

Hlavné jedlá

manžel je polovník a tak varievam aj divinu

prazdny

Pečený diviak na zázvorovo–medovej omáčke

Hlavné jedlá

Rúru rozohrejeme na 130 0C. Jednu cibuľu prešpikujeme klinčekmi. Mäso prudko opečieme na oleji, ...

prazdny

Divoké mäso

Hlavné jedlá

Máme v mrazáku divočinu a tak se vyžívám.

prazdny

Kežmarský Jagerek

Bravčové mäso

Toto jedlo má byť pripravené hlavne z vnútornosti zveriny. Keďže vnútornosti zo zveriny neobľubujeme, urobila som na...

prazdny

Mäsové guľky s cviklou

Hovädzie mäso

Ak máte radi jednoduché recepty, ktoré sú chutné a šťavnaté bez zbytočne zaťažujúcich ingrediencií, toto je jeden z nich, môj momentálne najobľúbenejší recept na spracovanie mletého mäsa....

prazdny

Sviečkovica na smotane z diviačieho stehna so žemľovou knedľou

Hlavné jedlá

Diviačie stehno posolíme, okoreníme a potrieme horčicou. V hrnci rozpálime olej, na ktorom sprudka opečieme mäso...

prazdny

Pečená prekladaná divina

Hlavné jedlá

Jeden z najlepších receptov, ktoré sme si dovolili pre vás uvariť. Unikát.

prazdny

Diviačie stehno s jemnou zeleninou

Hlavné jedlá

Stehno opracujeme, odblaníme a opečieme na bravčovej masti z oboch strán. Vyberieme z panvice a...

prazdny

Sviečková na smotane z diviačieho stehna so žemľovou knedľou

Hlavné jedlá

Delikátna sviečková na smotane pripravená z diviny. A nechýba ani žemľová knedľa.

prazdny

Panenka z diviaka so šampiňónovou omáčkou

Hlavné jedlá

Panenku som umyl a očistil od blán. Potom som ju nakrájal na medailóniky, ktoré som...

prazdny

Pomalé ragú z diviaka s gnocchi

Hlavné jedlá

Pomalé ragú sa robí veľmi pomaly :-) pri nízkej teplote 4 až 5 hodín. K ragú...

prazdny

Diviačie medailóniky na poľovnícky spôsob

Hlavné jedlá

Diviačí chrbát bez kosti osolíme a okoreníme. Potom opečieme z každej strany. Použijeme...

prazdny

Diviak na čiernom pive s chlebovými knedličkami

Hlavné jedlá

Očistené stehno nakrájame na kocky s hmotnosťou cca 50 g. Očistenú koreňovú zeleninu nakrájame nahrubo...

prazdny

Pečené diviačie rebrá so zemiakmi

Hlavné jedlá

Diviačie rebrá si deň vopred nasolíme, na druhý deň ich poriadne vyumývame.

prazdny

Diviačie stehno s nakladanými hubami

Hlavné jedlá

Dostala jsem od kamaráda kus kýty z divočáka, mladého lončáka, nikdy jsem zvěřinu nedělala, ...

prazdny

Diviačie pliecko na bielom víne

Hlavné jedlá

Doniesla som si divinu z rodného kraja. dnes som ju pripravila na bielom víne. je...

prazdny

Gulášik z diviačika

Hlavné jedlá

Dostali sme skvelé mäsko, tak som sa rozhodla na prianie mojho milého spraviť z neho gulášik....

prazdny

Špízy

Bravčové mäso

Dostala som chuť na ražniči:D..... ale nemala nič nakupene tak iba taka jednoduchosť:))........

prazdny

Diviak na kozákoch v čučoriedkovej omáčke

Hlavné jedlá

Mäsko z diviaka od poľovníka, čučoriedky od kolegynky z Kysúc a hríby vlastnoručne nazbierané v lesoch...

prazdny

Pečený diviak

Hlavné jedlá

ďalší zo skupiny divina

prazdny

Divina na divoko à la Bogar

Hlavné jedlá

Titulná foto nie je luxusná, ale nestihla som, keďže sa jedlo a balilo do roboty...

prazdny

Diviačí chrbát s hubovo-zeleninovou omáčkou

Hlavné jedlá

Divinu pripravujem viac-menej na mimoriadne príležitosti. Dostávame ju od dlhoročného poľovníka a väčšinou ju vtedy zamrazím....

prazdny

Pomaly pečená panenka s rakytníkom a čerstvými brusnicami

Hlavné jedlá

Jedlo ako stvorené na nedeľný obed. A za odmenu. Jemná panenka sa tu snúbi...

prazdny

Pečené rebrá z diviaka

Hlavné jedlá

Výborný obed, mäsko je šťavnaté, trochu mastné, ale práve tuk je nositeľom chuti...

prazdny

Danielí steak s fazuľovými strukmi a brusnicovou omáčkou

Hlavné jedlá

Veľmi rýchly recept na prípravu steakov z diviny, ktoré vhodne dopĺňajú fazuľové struky a nasladlá chuť...

prazdny

Pečený diviak s mrkvovo-hráškovým pyré

Hlavné jedlá

Pozrite si jednoduchý recept na prípravu diviačieho mäsa od Martiny Hustinovej zo Slovenskej poľovníckej komory.

prazdny

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Hlavné jedlá

Kýtu (stehno) vykostíme a kosti dáme vařit na vývar. Maso prošpikujeme, osolíme, posypeme tymiánem...

prazdny

Chrbát z daniela v medovo- -tymianovej kruste

Hlavné jedlá

Chrbát z daniela, asi 150 g v kuse osolíme, okoreníme a obalíme v kruste z...

Diviačie mäso