Srnčí guláš

peter64 - fotkapeter64, 9. decembra 2009

Suroviny

400-800 g
50 g
2 strúčiky
1 PL
200 g
1 PL
300 g
1 PL
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme,odblaníme,pokrájame na kocky.Na oleji speníme pokrájanú cibuľu.

  2. 2

    Pridáme mäso,čierne korenie,rozotretý cesnak,rascu,vegetu.soľ lečo,rajčiakový pretlak,zalejeme vodou a dusíme.

  3. 3

    Kpolomäkkému mäsu pridáme na kocky pokrájané zemiaky,mletú červenú papriku,pokrájanú feferónku,na kolieska pokrájané párky a dusíme.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu
Ahoj peter64, mám len dve pripomienky:
-prečo nedávaš papriku na cibuľku pred mäso?
-prečo tam dávaš tie párky?
Podľa mňa je srnčie mäso najlepšie na guláš pre toho kto má rád divinu.

Pridaj komentár k receptu: