Pohánkové crumble s blumami bez lepku
Rozmýšľate čo na raňajky? A bez lepku? Máme pre vás tip. Pripravte si pohánkové crumble s blumami a vlašskými orechami podľa nášho receptu....
Cestovinový šalát s baklažánovou zálievkou
Baklažán je známa zelenina, ktorú používa veľa ľudí na varenie a pečenie. Ale skúste...
Hubník s bielou omáčkou
Ferkóóó, poď k nám, robila som fazuľovú a Ágika ju nechce jesť! Kričala Marikanéni z...
Slivkový sen
Recept som našiel v knihe 1000 koktailov z celého sveta. Tam sa ale pripravuje zo sušených sliviek, ktoré sa deň dopredu namočili vo vode....
Bezlepkový chlieb z domácej pekárne
Vyskúšajte náš nový recept na bezlepkový chlieb z domácej pekárne, s použitím našej bezlepkovej múčnej zmesi...
Paštrnákové brownies s čokoládovým mousse
Paštrnák očistíme, nakrájame a uvaríme domäkka. Rozmixujeme ho s ostatnými ingredienciami (okrem malín) v mixéri...
Omáčka zo slaného karamelu
Príprava omáčky zo slaného karamelu si vyžaduje trocha zručnosti, absolútne dodržanie receptu a dobrý odhad....
Kuracie prsia s rebarborou
Sladký koláč s rebarborou je všeobecne známy, nech už bude akéhokoľvek typu. Ale mäso a...
Veľkonočný baranček
Neodmysliteľne patrí k najväčším sviatkom roka. Ponúkam recept na barančeka s tvarohom.
Baranček zo šľahaného smotanového cesta s levanduľou
Do polovice smotany nasypeme kvety levandule a privedieme do bodu varu, necháme vychladnúť, preložíme do...
Dulové želé v čokoláde
Na dule sa už takmer zabudlo a je to veľká škoda. Hoci sa toto ovocie nedá...
Špenátové halušky so slaninkou a s bryndzou
Ako prvé si nakrájame slaninu na malé kúsky a opražíme ju na panvici s kvapkou oleja...
Orechovo–mrkvová pečená dobrota
Žĺtky vymiešame s 2/3 cukru, škoricou a citrónovou šťavou a za stáleho miešania pridáme uvarenú postrúhanú mrkvu....
Špaldové cestoviny s lososom atlantickým PRETO Radoma
Na oleji opražíme nakrájaný pór, pridáme na kocky nakrájaného lososa, ochutíme soľou, korením a...
„Brudit“ zo Seliec
Toto jedlo sa pripravuje z niekoľkých druhov rýb a kôrovcov – pri Jadrane z takých, ktoré...
Jabĺčkové smažienky
Jablká ošúpeme, vydlabeme jadrovníky a nakrájame na hrubšie kolieska. Cesto si pripravíme tak, že...
Haute couture toast
Z toastu si vykrojíme vykrajovačkou koliesko, to opečieme v rúre či hriankovači, a pozdĺžne rozkrojíme napoly...
Ryžové placky s kimchi a čedarom
Tieto placky sú skvelým receptom, keď vám zvýši uvarená ryža z predošlého dňa.
Jemnučké guľky
Najprv nahrubo nasekáme čokoládu. Potom ju spolu s mliekom za stáleho miešania a pri miernej teplote...