Chcela som pridať fotky ale začala som to robiť a potom by to už nebolo kompletné. :( Ale je to fajny recept a veľmi Zobraziť celý popisChcela som pridať fotky ale začala som to robiť a potom by to už nebolo kompletné. :( Ale je to fajny recept a veľmi jednoduchý.
porcia
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 |
|
1 |
|
1 |
|
-(široke rezance) alebo môžete použiť ľubovolne cestoviny |
|
2 lyžice |
|
1 čajová lyžička |
|
ten nemúsite použiť len mne veľmi chutí tak som tam dala pár kvapiek |
|
Postup
-
1
Do osolenej vriacej vody dáme cestoviny. Varíme podľa návodu na obale-
- 2
Medzitým čo sa varia cestoviny si na panvici rozohrejeme olivový olej, pridáme cibuľku nakrájanú na jemno a opečieme do sklovita.
- 3
Primiešame papriku nakrájanú na kocky a paradajku nakrájanu a bez jadierok, pokiaľ chcete môžete ju predtým ošúpať ale mne tam tá kožka chutí. :)
- 4
Ochutíme červenou parikou mletou. Cestoviny scedíme a primiešame do zmesy. Pokvapkáme balzamikovým otctom. premiešame a môžeme servírovať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu