Roláda s olivami v orieškovom obale

Martina Mešková
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 14. mája 2012
Roláda s olivami v orieškovom obale
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
40 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1000 g, pomleté
1 ks
100 g
100 g
150 g
100 g
100 ml
100 g
50 g




Postup

  1. 1

    Do pomletého mäsa pridáme vajce, smotanu, strúhanku, múku, koreniny, časť posekaných mandlí a orieškov a všetko spolu zmiešame.

  2. 2

    Mäsovú zmes vyvaľkám do tvaru obdĺžnika a naplníme nasekanými olivami. Zrolujeme a obalíme vo zvyšku orieškov a mandlí. Pečieme na vymastenom plechu na 180 oC približne 40 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia