Vegánsky sendvič
Zuzana Vačková
Instagram: zuzanavackova, 7. marca 2024
Instagram: zuzanavackova, 7. marca 2024
Foto: SKPR STRATEGIES
12
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do misky dáme creme fraiche, pečený cesnak, pridáme nasekanú pažítku, soľ, korenie, čili vločky a dobre vymiešame.
- 2
Na olivovom oleji opečieme sendvič/chlieb, natrieme pripravenou nátierkou, pridáme opečené vegan burgre, vegan mozzarellu, ktorú zaúdime flambovacou pištoľou a na plátky nakrájanú paradajku.
- 3
Prikryjeme druhým sendvičom/chlebom. Prekrojíme na polovicu a podávame so šalátom.
Tiež sendvič:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu