Vegánsky sendvič
Vegánsky sendvič

Vegánsky sendvič

Zuzana Vačková
Instagram: zuzanavackova, 7. marca 2024
Vegánsky sendvič
Foto: SKPR STRATEGIES
12
porcií
25 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

24 plátkov (alebo chlieb)
6 bal.
500 g
3 hlavičky
6 plátkov (alebo čedar)
6 ks




Postup

  1. 1

    Do misky dáme creme fraiche, pečený cesnak, pridáme nasekanú pažítku, soľ, korenie, čili vločky a dobre vymiešame.

  2. 2

    Na olivovom oleji opečieme sendvič/chlieb, natrieme pripravenou nátierkou, pridáme opečené vegan burgre, vegan mozzarellu, ktorú zaúdime flambovacou pištoľou a na plátky nakrájanú paradajku.

  3. 3

    Prikryjeme druhým sendvičom/chlebom. Prekrojíme na polovicu a podávame so šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia