Palacinky plnené syrovým šalátom

Michal Škorec
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 20. októbra 2013
Palacinky plnené syrovým šalátom
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
100 g
300 ml
100 g (ementál, feta, syr s plesňou)
50 g (špenát, poľníček ... )
 podľa chuti (paradajky, paprika, cibuľa)




Postup

  1. 1

    Z vajca, múky, mlieka a soli pripravíme klasické palacinky.

  2. 2

    Syr nakrájame na kocky, pridáme zeleninu a šaláty.

  3. 3

    Ochutíme soľou, cukrom a citrónovou šťavou a plníme pripravené palacinky.

Diskusia k receptu

evanaaa
Už som myslela, že je to jarný recept k Veľkej noci, mýlili ma tie dve paradajky, vypádajú ako farbené vajíčka. A ešte aj ten zelený šalát to umocňuje. Plnka sa dá meniť, aj taká dusená zeleninka nie je zlá......




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia