Palacinky plnené syrovým šalátom
Michal Škorec
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 20. októbra 2013
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 20. októbra 2013
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks |
|
100 g |
|
300 ml |
|
|
|
|
|
|
|
100 g (ementál, feta, syr s plesňou) |
|
50 g (špenát, poľníček ... ) |
|
podľa chuti (paradajky, paprika, cibuľa) |
|
|
|
|
Postup
-
1
Z vajca, múky, mlieka a soli pripravíme klasické palacinky.
- 2
Syr nakrájame na kocky, pridáme zeleninu a šaláty.
- 3
Ochutíme soľou, cukrom a citrónovou šťavou a plníme pripravené palacinky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu