Zemiaky na hubovej omáčke

kacenka7 - fotkakacenka7, 23. apríla 2011

Tento recept sa dá nazvať "čo chladnička dala". Veľmi jednoduché, chutné, rýchle.

5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

4-5 ks
1 ks
 čerstvé alebo sušené
  čerstvá prípadne sušená




Postup

  1. 1

    Zemiaky uvaríme. Huby dusíme na troške oleja, kým nezmeknú. Pridáme kyslú smotanu, zamiešame. Cibuľu nakrájame na jemno, na oleji osmažíme do zlata, potom vmiešame do omáčky. Podľa chuti osolíme, po prípade dokoreníme. Omáčkou zalejeme uvarené zemiaky, posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame :)

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
mb
mb
jednoduche a isto dobre, vyskusam
3sandra3
jednoduché, chutné, rýchle a zdravé... fajn, môže byť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia