Hubový šalát s chrenovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 26. júla 2009

Suroviny

80 g
200 ml
100 g
250 g
100 g
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Chren jemne nastrúhame a hneď vmiešame do našľahanej šľahačky.

  2. 2

    Zvlášť si pripravíme na rezance nakrájanú šunku, na malé kúsky nakrájané a v slanej vode povarené huby a jemne nastrúhaný zeler.

  3. 3

    Všetko zmiešame s chrenovou omáčkou, rozdelíme na tanieriky a ozdobíme jadrami vlašských orechov.

Recept je zaradený do kategórií:
Huby, Šaláty, 50 Jedál z húb

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha