
Plnený pstruh s prekvapením
Vypitvané pstruhy opláchneme, osušíme, zvnútra osolíme, okoreníme a naplníme sušenými slivkami, ktoré zbavíme...

Náš pšeničný chlieb
V kompótovej miske zmiešam droždie s cukrom a 50 ml vlažnej vody. Odložím bokom.

Rybacia polievka
Pre niekoho boj, pre niekoho tekuté zlato, nie každý má rád rybaciu, no u nás je to jedna z obľúbených polievok....

Kačacia pečeň s medovníkovými šúľancami
Najprv upečieme perník, všetky suché ingrediencie premiešame a pridáme k nim mlieko, med a vajce...

Zelený detox
Uhorku ošúpeme a nakrájame na kúsky (dala som asi 10 cm dlhý kúsok uhorky). Jablko zbavíme...

Výdatný hrniec
nachystáme si suroviny, uvarené zemiaky ošúpeme a pokrájame na kolieska, párky tiež pokrájame na kolieska...

Závitky zo pstruha plnené sušenými slivkami
Reku, ryba nezaškodí a najmä je to veľmi rýchly recept pre tých, ktorí majú radi...

Citrónový krém - Lemon curd
Tento recept som si priniesla z Írska, kde som túto fajnotku ochutnala prvý krát. Výborné...

Muffiny s čokoládou podľa Svetli
Konečne som vyskúšala recept na úžasné muffiny a vydarili sa, rada by som sa oň s...

Bylinkový chlieb
Najprv zamiesime cesto z múky, droždia, cukru a vlažného mlieka. Zväzok kôpru, petržlenovej...

Medové rezy
Uvedené suroviny vyšľaháme nad parou, kým hmota nezhustne. Potom si ju dáme na dosku a pridáme 50dkg...

Lečo s baklažánom, cícerom a sójovou smotanou
Prvýkrát som skúšala lečo so „smotanou“....

Talianska paradajková polievka
Na horúcom oleji orestujeme nakrájanú cibuľku, potom drvené paradajky. Zalejeme vodou, osolíme, okoreníme...

Jablková polievka s rybou
Sú tu použité netradičné suroviny dokopy a je to diétne, rychlovka.

Farebné kura
Nízku časť kuracích pŕs nakrájame na rezance a namočíme do citrónovej šťavy.

Pečená zelenina s rybou
Zelenina a ryba sú výbornou kombináciou. V letných horúčavách dodajú telu to, čo potrebuje, a nezaťažia ho....

Jahodové krokety v kokose
Na obdobie jahôd sa tešia všetci. Najviac sa však radujeme my kuchári. Netreba k nim...

Pšeno so zeleninou
Pšeno je v našej kuchyni dosť málo používané, napriek svojej hodnote. Začnete s ním experimentovať?

Pečený pstruh plnený sušenými slivkami
Kombinácia ovocia a mäsa je ešte stále pre mnoho ľudí tabu. Pritom je to výborná vec. Sušené slivky v kombinácii s rybacím mäsom sú delikatesou....

Ovocná torta s jahodovým krémom a so želé
Vhodná na každú príležitosť, sviatky, oslavy, posedenie. U mňa to je pre radosť......

Dvojfarebná tekvica
Žltá a oranžová tekvica predstavujú prirodzený a pri správnom prístupe aj mimoriadne chutný spôsob, ako bojovať...

Kuracie prsia s pomarančom a feniklom
Explózia chuti. Jedinečná kombinácia basmati ryže s kuracími prsami s pomarančom a feniklom.

Pečené zemiaky s brokolicovou penou
Zemiaky umyjeme, očistíme kefkou a dobre poprepichujeme. Pokvapkáme ich olivovým olejom a dáme piecť do...