Maďarská roštenka

monika969696 - bez fotkymonika969696, 27. augusta 2014

Tento recept je veľmi chutný a preto odporúčam ho vyskúšať

4
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

400 g
3 PL
150 g
1 ČL




Postup

  1. 1

    Štyri rezne naklepeme, opečieme na oleji a vyberieme na tanier.

  2. 2

    Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, opečené rezne, soľ, trochu vody, prikryjeme a podusíme.

  3. 3

    Mäkkučké rezne zaprášime hladkou múkou a ešte podusíme.

  4. 4

    Podávať sa môžu s ryžou, tarhoňou alebo zemiakami.

Diskusia k receptu

radulienka
Chutné mäsko, ja ho robievam a pridávam nikedy namočené sušené huby, niekedy šampióny, niekedy na prúžky nakrájabnú červenú surovú papriku alebo mrkvičku a vždy to má iný šmrnc...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia