
Rýchla slivková marmeláda
Príprava slivkového lekváru trvá niekoľko hodín a aj keď výsledok rozhodne stojí za to, ak sa vám ho nechce variť, existuje aj rýchla alternatíva – slivkový džem....

Strapatý marinovaný losos na šošovici
Soľ, korenie a pomarančovú kôru zmiešame. Filety z lososa z každej strany vyváľame v pripravenej...

Restovaná basmati ryža s krevetami
Orientálna basmati ryža s restovanými krevetami je lahodným spojením exotických chutí a vôní....

Sladké sushi s mangom a strúhaným kokosom
Tento recept pre Vás pripravila Fitrecepty. Sushi na sladko?...

Najguľatejšie makové potešenie
Vyzerajú krásne, sú plné vápnika, sú bez múky a cukru, sú z lacných surovín......

Bryndzová nátierka s oškvarkami
Zmäknutú bryndzu zmiešame s Bambinom a mletou paprikou pretláčaním vidličkou.

Kulhánske podkovičky so slaninkovou plienkou
Z umytého pstruha nakrájame podkovičky hrubé asi 1, 5 cm, ktoré osolíme a okoreníme. Na plátky...

Šalát z kalmárov s olivami a paprikami
Kalmáry nakrájame na kolieska, ktoré varíme v osolenej vode s cesnakom asi 20 minút. Necháme...

Maslová ryba na hlivovo-kuriatkovom šaláte
Hlivu a kuriatka očistíme, nakrájame a pridáme k cibuli s cesnakom spenenej na olivovom oleji a masle....

Tortellini s jahňacou plnkou a so špenátom
Z talianskej múky semoliny, 4 vajec, 4 žĺtkov, 100 ml olivového oleja a štipky soli...

Muffiny s čokoládou podľa Svetli
Konečne som vyskúšala recept na úžasné muffiny a vydarili sa, rada by som sa oň s...

Sushi maki s grilovanou krevetou a mangom
Pokiaľ máte radi domáce sushi, môžete mať túto ryžu vždy po ruke a mimo tejto japonskej dobroty z nej pripraviť aj jedlá ako je paella, rizoto, rôzne sladké krémové ryže alebo ako klasickú prílohovú ryžu....

Ucha s mäsovými knedličkami
Ucha, ruské pomenovanie rybacích polievok. V Rusku existuje niekoľko desiatok týchto receptov, ale rovnako...

Mrkvové rezy
Robievame ho doma a je veľmi chutný. Používame len tento recept na Mrkvové rezy. Zatiaľ...

Restovaná kuracia pečeň s listovým kelom Tuscano
Listový tuscano kale jemne pikantnou horkou chuťou pripomína radicchio (obidve zeleniny priaznivo pôsobia aj na našu črevnú...

Jahňací chrbát s pistáciovou krustou
Z pistácií, žĺtkov, panko strúhanky a olivového oleja v sekáčiku pripravíme pastu. Ochutíme ju...