Pečený bravčový bôčik à la Zuzana
Receptov na bravčový bôčik je tu veľa, tento recept sa odlišuje omáčkou.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
80 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zmiešaním surovín na omáčku si pripravíme omáčku.
- 2
Kožu na bôčiku narežeme do mriežky. Bôčik dáme do misy z jenského skla, polejeme omáčkou.
- 3
Pečieme 70 minút v rúre vyhriatej na 200 °C. Potom vyberieme, posypeme strúhaným syrom a dáme na 10 minút dopiecť, aby sa syr pekne roztopil. Podávame s ryžou.
Tiež bravčový bôčik:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu