Pečený bravčový bôčik à la Zuzana

podajmicesto - bez fotkypodajmicesto, 18. júna 2019 9:10
Ďalšie recepty »

Receptov na bravčový bôčik je tu veľa, tento recept sa odlišuje omáčkou.

4
porcie
15 min
príprava
80 min
na 200 °C

Suroviny

1 kg
250 g strúhaný
Omáčka:
250 g
125 g
20 g
3 PL
2 PL
3 PL
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Zmiešaním surovín na omáčku si pripravíme omáčku.

  2. 2

    Kožu na bôčiku narežeme do mriežky. Bôčik dáme do misy z jenského skla, polejeme omáčkou.

  3. 3

    Pečieme 70 minút v rúre vyhriatej na 200 °C. Potom vyberieme, posypeme strúhaným syrom a dáme na 10 minút dopiecť, aby sa syr pekne roztopil. Podávame s ryžou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist