Kaprie roládky so špenátom
Marián Filo
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, kuchár roka 2011, 1. apríla 2012
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, kuchár roka 2011, 1. apríla 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očisteného kapra umyjeme, vyfiletujeme, dochutíme soľou, korením. Špenát osmažíme na masle, pridáme soľ, korenie, cesnak, vajíčko a vyšľaháme. Naplníme kapra, do stredu poukladáme mrkvu a zrolujeme. Nakoniec posypeme nasekanou šalviou.
- 2
Vložíme do fólie, zviažeme a pomaly varíme asi 20 minút. Hotového vyberieme, odstránime fóliu, pokvapkáme citrónovou šťavou a rozpusteným maslom.
- 3
Vhodná príloha: rôzne upravené zemiaky, pyré, sparená zelenina.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu