začala som to variť pre moju malú dcérku v rámci príkrmu a začal sa prikrmovať aj manžel takže teraz to už býva aj náš Zobraziť celý popiszačala som to variť pre moju malú dcérku v rámci príkrmu a začal sa prikrmovať aj manžel takže teraz to už býva aj náš obed :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame si pangásiusa na hrubšie pásiky a polejem ho šťavou z citróna posolíme a okoreníme.Na panvici zohrejeme olej a orestujeme pang. potom pridáme mrazený špenát a miešame pokiaľ sa nám špenát nerozpustí.
- 2
Pridáme cesnak podľa chuti ( zaleží podľa sily cesnaku) já dávam tak tri strúčky. Pridáme mlieko asi pol hrnka a smotanu tiež podla toho či to máte radi hustejšie . Najlepšie pripravovať podľa svojho receptu špenát :)
- 3
Keď je špenát hotový treba dochutiť korením a soľou. Najlepšie je na tom to že sa to robí v jednej panvici. Podávame z chlebom alebo zemiakmi
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu