Je to veľmi rýchly recept a a dá sa využiť do jogurtov, palaciniek ......
6
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
30-45 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Umyté jablka ošúpeme a zbavíme jadrovnika a pokrajame na malé kocky a dáme na čistý hlboký plech, tak isto pokrajame hrušky a dáme vrstvu na jablka, na to dáme černice, maliny alebo iné ovocie poľa toho, aké máme k dispozicii. Množstvo nemusí byť, ako ja udávam, zvoľte podľa chuti.
- 2
Takto pripravený plech vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov a pečieme kým ovocie nepustí šťavu cca 30 až 45 minút.
- 3
Potom upečenú zmes naplníme do pohárov ešte horúcu, tak aby sme vytlačili vzduch,uzatvorime viečkom a sterilizujeme 20 minút na 100 stupňoch, alebo podľa svojích skúsenosti, tú sa nedá nič pokaziť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu