Zapekaný syr
Zapekaný syr

Zapekaný kozí syr so šalátom z červenej repy

Marek Bielčík
šéfkuchár reštaurácie Brasserie la Marine v Bratislave, 3. augusta 2021
Zapekaný kozí syr so šalátom z červenej repy
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

500 g
500 g predvarená
1 ks
50 ml
50 ml
25 ml
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Predvarenú cviklu ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Pridáme roztlačené avokádo, balsamico crema, malinový ocot, soľ a olivový olej. Dobre zamiešame.

  2. 2

    Kozí syr pokrájame na porcie, pokvapkáme čili omáčkou a dáme zapiecť do rúry – pri 200 stupňoch pečieme asi 6 minút.

  3. 3

    Na tanier uložíme cviklový šalát, naň položíme syr a dozdobíme.

Diskusia k receptu