Základ receptu pochádza z jednej knihy venovanej muffinom, ale zvyšok som už dotvorila sama, podľa vlastnej chuti :)
porcií
príprava
na 180 °C
Suroviny
| 2 hrnčeky |
|
| 1/2 hrnčeka |
|
| 1 balíček |
|
| 1 balíček |
|
| 100 g |
|
| 100 g |
|
| 2 ks |
|
| 1 hrnček |
|
| štipka |
|
| - podľa chuti |
|
| y - na posypanie |
|
| 6 lyžíč |
|
Postup
-
1
Do misky si dáme preosiatu múku, kypriaci prášok, cukor (aj vanilkový), štipku soli a obe nasekané čokolády na drobné kúsky. V druhej miske si zmieša olej, mlieko a dve vajcia (môžeme pridať vanilkovú arómu). V strede suchých surovín si spravíme jamku a vlejeme tekuté suroviny. Ľahko premiešame, naplníme formu na muffinky a dáme piecť na 15 až 20 minút, kým nie sú nadýchané a zlatisté.
- 2
V druhej miske si zmieša olej, mlieko a dve vajcia (môžeme pridať vanilkovú arómu).
- 3
V strede suchých surovín si spravíme jamku a vlejeme tekuté suroviny. Ľahko premiešame, naplníme formu na muffinky a dáme piecť na 15 až 20 minút, kým nie sú nadýchané a zlatisté.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu