Recepty (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Bylinkové rezance

Cestoviny

Rezance uvaríme podľa návodu na obale. Cibuľu pokrájame na kocky a jemne podusíme na PL vody.

prazdny

Zlepený jablkový koláč

Koláče

Tento koláč robila už moja pra babička, len trošku inak. Moja babka ho vylepšila a...

prazdny

Náš chlebík

Chlieb

Vždy sa rýchlo minie

prazdny

Muffiny

Koláče

Tento recept je veľmi dobrý. Jednoduché muffiny ktoré sa dajú robiť aj dvoj farebné! :) Potom...

prazdny

Třapáče s údeným a špenátom

Bravčové mäso

V masně na mě mrkaly úžasné uzené vepřové ocásky - kousek kosti a jinak spousta výborného šťavnatého...

prazdny

Surimi rizoto

Hlavné jedlá

Vzniklo ako recept "čo chladnička dala" s dôrazom na zdravú stravu.

prazdny

Ríbezľové rožky

Koláče

Drobné pečivo ku káve, nie veľmi sladké. (cca 418kJ na 1 ks) S menšími úpravami...

prazdny

Kukuričná polievka

Polievky

Maslo rozpustíme a jemne v ňom opečieme mletú čili papričku a krátko opečieme na väčšie kusy nakrájanú...

prazdny

Dubákové mäsovinky s cesnakovým pyré

Hlavné jedlá

Pripravíme fašírky ako zvyčajne, len do nich pridáme nakrájané pečené dubáky.

prazdny

Hurky v lístkovom ceste

Bravčové mäso

Cibuľu nakrájame najemno. Osmažíme ju na miernom ohni v hrnci, pridáme cukor a necháme ...

prazdny

Baby špenát s domácou ricottou

Cestoviny

Tento rcp vznikol štýlom čo chladnička dá a nechce sa mi dlho stáť pri sporáku. Musím...

prazdny

Famózne bezlepkové bezmliečne ovseno-jablkovo-škoricové cookies

Dezerty

Cookies robím kľudne aj dva razy týždenne - robím ich vždy inak, s málo cukrom, množstvom semienok a/alebo orieškov, a pridám nejaké tie hrozienka či iné sušené ovocie....

prazdny

Diétne plnené papriky

Bezmäsité jedlá

Držím delenú diétu a včera som si robila na večeru tento recept a chutilo mi to, ...

prazdny

Orechovo-syrová torta

Dezerty

Varenie neskutočne ľúbim lebo je o kreativite a nápadoch. Aspoň u mňa ale ten pocit keď...

prazdny

Blue Moon koktail

Nápoje

Svieži letný drink Blue Moon.

prazdny

Koláčiky s Nivou, jablkom a orechmi

Bezmäsité jedlá

tento recept je pre milovníkov syra s modrou plesňou, ktorý má po tepelnej úprave veľmi intenzívnu...

prazdny

Zapečené plnené paradajky

Hlavné jedlá

Paradajky plnené pšenom a jemnými kúskami makrely sa perfektne hodia k studeným ale aj teplým jedlám...

prazdny

Ovsená kaša s karamelizovanými hruškami

Bezmäsité jedlá

Pridáme ovsené vločky, nakrájaný banán a mlieko do hrnca a varíme na miernom ohni, kým...

prazdny

Výživné domáce müsli

Bezmäsité jedlá

Super základ domácej müsli, ktorý sa dá rôznymi spôsobmi vylepšiť - pridať všelijaké oriešky, semiačka,...

prazdny

Šampiňónové vežičky

Hlavné jedlá

Šampiňóny očistíme a oddelíme nožičky od hlavičiek. Do hlavičiek postupne naukladáme slaninu, koliesko paradajky, ...

prazdny

Lečovky

Večera

Niečo fajné, rýchle a navyše lacné... v dnešnej dobe sa takýto receptík zíde. Vyskúšajte, uvidíte...

prazdny

Dulové želé v mliečnej čokoláde

Dezerty

Duly zabalíme do alobalu a pečieme pri 150 °C asi hodinu domäkka.

prazdny

Vyprážané jablkové kolieska podľa hercov z novej Perinbaby

Dezerty

Vynikajúce a pritom celkom jednoduché vyprážané jabĺčka v cestíčku si pre nás pripravili herci Lukáš Frlajs a Valéria Frištik, ktorí stvárnili hlavné postavy v novom filme Perinbaba a dva svety....

prazdny

Špenátový nákyp so salámou

Bravčové mäso

Mrazený špenát rozkrájame na menšie kúsky a necháme rozmraziť. Na horúcom masle speníme nadrobno nakrájanú cibuľu...

prazdny

Hubovo–papriková nátierka

Cibuľu pokrájame nadrobno, osmažíme, pridáme pokrájanú papriku, huby a podusíme. Ochutíme, vychladnuté...

prazdny

Vafle pečené v rúre

Dezerty

Veľmi jednoduchý, časovo nenáročný spôsob prípravy. Milujú ich deti, ale aj dospeláci...

prazdny

Vajíčkové fašírky

Bezmäsité jedlá

Fašírky z vajec... divné, však? Tento recept som našla pred rokmi ešte počas štúdia v nejakom časopise. A keďže študenti mali vždy hlboko do vrecka, okamžite bol zrealizovaný....

prazdny

Hovädzia roštenka na horčici s tekvicovými semienkami

Hovädzie mäso

Sviatočný obed z hovädzej roštenky a na záver som ju posypala opečenými tekvicovými semienkami.

prazdny

Teľacie „osso buco“ na bylinkových gnocchi

Hlavné jedlá

Zemiaky v šupke uvaríme, olúpeme ich a prelisujeme na kašu. Do prelisovaných zemiakov urobíme jamku, ...