Bryndzovo-slaninková palacinka s plnenou paradajkou fotorecept
Róbert Hudák
šéfkuchár hotela Salamandra**** Horný Hodrušský tajch, 29. júna 2018
šéfkuchár hotela Salamandra**** Horný Hodrušský tajch, 29. júna 2018
Foto: redakcia
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najskôr vymiešame slané palacinkové cesto a necháme ho pol hodiny odstáť. Na roztopenom masle urobíme palacinku.
-
2
V polovici pečenia pridáme bryndzu, opečenú slaninku a nakrájanú jarnú cibuľku. Palacinku preklopíme na panvici ako omeletu.
-
3
Paradajky rozkrojíme na polovicu a lyžicou vydlabeme dužinu. Naplníme bryndzou a dozdobíme jarnou cibuľkou, slaninou a sezónnymi bylinkami.
Diskusia k receptu