Bôčikový narez

peter64 - fotkapeter64, 5. marca 2011

teraz trochu iné recepty neviem ako sa Vám budu pozdavať

Suroviny

1500-2000 g, bez kosti
4 ks, strúčiky
3 ks




Postup

  1. 1

    Umytý čerstvý bôčik bez kosti pomelieme na mlynčeku a dáme do väčšej nádoby. Pridáme očistený pretlačený cesnak, rozšľahané vajcia, osolíme, okoreníme, posypeme majoránom a dobre premiešame. Zmes vložíme do vrecka, na výrobu tlačenky alebo užšieho mikroténového vrecka, z oboch strán dobre uzavrieme a varíme vo väčšom hrnci s vodou 1 hodinu. Bôčikový nárez necháme vychladiť, potom odstránime vrecko a obalíme v mletej červenej paprike.

Diskusia k receptu

abdul
Mám odskúšané. Ja pridávam ešte vlastnú štipľavú papriku. Ale to je len moja anomália. :-))
jeka
@Peter61 ,veľmi ekne ti dakujem za receptík,mala som ho kdesi zapísaný,ale nemôžem ho nikde najsť(najskôr som ho vyhodila),a my máme radi domáce výrobky.
sovka62
Aj ja som recept zapatrošila, kedysi sme to varievali napchaté do plastovej fľaše od octu.
evanaaa
Som presvedčená, že som k tomuto receptu dávala kiomentár a nie je tu, ako sa mi vymazal, by ma zaujímalo, škoda.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia