Foto: elixir
Rýchle, trošku pikantné jedlo.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dáme variť špagety. Na panvici rozohrejeme dve lyžice oleja a oprážame na ňom cibuľku, ktorú sme nakrájali na kolieska. Po minúte pridáme aj kešu s feferónovou pastou a šampiňónmi ošúpanými a pokrájanými na štvrtinky. Všetko osolíme a oprážame za občasného premiešavania.
- 2
Keď šampiňóny zmäknú a mierne zhnednú (5-6 minút), pridáme trochu vody z cestovín, parmezán, kto chce aj trochu oleja, odstavíme z plameňa a premiešame.
- 3
Do panvice pridáme uvarené cestoviny, umytý a na drobnejšie nakrájaný medvedí cesnak, všetko poriadne premiešame. Na záver posypeme podrveným farebným korením a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@afataga aj som na Teba pomyslela, že by Ti chutili :)
p.s. dnes mi Varecha nefunguje, ak som dala 2 rovnaké príspevky, ospravedlňujem sa
Ďakujem vám za komentáre. :)
5 hviezdičiek za chutné a nápadité dávam :-)