Ovsená kaša à la risotto

johaneska - fotkajohaneska, 1. augusta 2016
Ovsená kaša à la risotto
Foto: johaneska

Niekedy vzniknú aj takéto chutné a rýchle recepty a hlavne jednoduché.

1
porcia
20 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

3/4 hrnčeka
2 PL
1 ČL
3 ks
podľa chuti
podľa chuti
1 ČL (alebo čerstvé)
80 g strúhaný
 čerstvá
1/2 ks malá

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vlocky uvaríme s 2 hrnčekami vody do hustej kaše a podľa chuti osolíme a okoreníme a dáme oregano.

  2. 2

    Medzitym si na kokosovom oleji orestujeme rajčiny. Keď máme vlocky uvarené, primiesame parmezan a 2 PL olivoveho oleja.

  3. 3

    Cuketu nakrájame na kolieska, dáme na plech vystlaný pečiacim papierom, pokvapkame trochou olivoveho oleja, osolime, okorenime a pecieme pri 180 stupnoch 20 minut.

  4. 4

    Vlockove risotto dáme do misky, pridame opečené rajčiny, bazalku, cuketu a posypeme zvyšným parmezánom.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: