Foto: johaneska
Niekedy vzniknú aj takéto chutné a rýchle recepty a hlavne jednoduché.
1
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
3/4 hrnčeka |
|
2 PL |
|
1 ČL |
|
3 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1 ČL (alebo čerstvé) |
|
80 g strúhaný |
|
čerstvá |
|
1/2 ks malá |
|
Postup
-
1
Vlocky uvaríme s 2 hrnčekami vody do hustej kaše a podľa chuti osolíme a okoreníme a dáme oregano.
- 2
Medzitym si na kokosovom oleji orestujeme rajčiny. Keď máme vlocky uvarené, primiesame parmezan a 2 PL olivoveho oleja.
- 3
Cuketu nakrájame na kolieska, dáme na plech vystlaný pečiacim papierom, pokvapkame trochou olivoveho oleja, osolime, okorenime a pecieme pri 180 stupnoch 20 minut.
- 4
Vlockove risotto dáme do misky, pridame opečené rajčiny, bazalku, cuketu a posypeme zvyšným parmezánom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu