Foto: bakynko
Je to veľmi jednoduché čo sa týka tep. prípravy tohto pokrmu. Recept som si vymyslel ja sám, takže ho v Stockholme zrejme márne budete Zobraziť celý popisJe to veľmi jednoduché čo sa týka tep. prípravy tohto pokrmu. Recept som si vymyslel ja sám, takže ho v Stockholme zrejme márne budete hľadať.
porcia
príprava
tepelná úprava
Suroviny
20 dkg velke (lupane) |
|
1/2 nakrajana na kolieska |
|
3 čerstvý |
|
1/4 (tuk) |
|
1/2 kav. lyžičky |
|
1 pol. lyžica |
|
|
|
4 kus. podľa velkosti čerstvé |
|
|
|
|
Postup
-
1
Na wok panvici necháme rozohriať olej, pridáme pokrájané šampiňóny a na kolieska pokrajanú cibuľu. všetko spolu tzv. opečieme. Pridáme osušené krevety, maslo na zjemnenie a predtlačený cesnak. spolu všetko premiešame, osolíme a pridáme čierne korenie, necháme cca. 5 min. opiecť ( samozrejme miešame medzitým ), na koniec pridáme petržlenovú vňať a červenú mletú papriku, odstavíme a môžme podávať. odporúčam k tomu podávať ryžu.
Diskusia k receptu