Krevety Stockholm

bakynko - bez fotkybakynko, 7. februára 2012
Krevety Stockholm
Foto: bakynko

Je to veľmi jednoduché čo sa týka tep. prípravy tohto pokrmu. Recept som si vymyslel ja sám, takže ho v Stockholme zrejme márne budete Zobraziť celý popisJe to veľmi jednoduché čo sa týka tep. prípravy tohto pokrmu. Recept som si vymyslel ja sám, takže ho v Stockholme zrejme márne budete hľadať.

1
porcia
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

20 dkg velke (lupane)
1/2 nakrajana na kolieska
3 čerstvý
1/4  (tuk)
1/2 kav. lyžičky
1 pol. lyžica
4 kus. podľa velkosti čerstvé




Postup

  1. 1

    Na wok panvici necháme rozohriať olej, pridáme pokrájané šampiňóny a na kolieska pokrajanú cibuľu. všetko spolu tzv. opečieme. Pridáme osušené krevety, maslo na zjemnenie a predtlačený cesnak. spolu všetko premiešame, osolíme a pridáme čierne korenie, necháme cca. 5 min. opiecť ( samozrejme miešame medzitým ), na koniec pridáme petržlenovú vňať a červenú mletú papriku, odstavíme a môžme podávať. odporúčam k tomu podávať ryžu.

Diskusia k receptu

afataga
to vyzera prudko jedle :-) len by som tam frcla biele vino
elixir
Dnes som spravila krevety podľa Tvojho receptu, boli fantastické. :) Ďakujem za inšpiráciu na výborný obed.







SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia