Recepty, kde je strúhanka
Karamelizovaná hrušková štrúdľa s mascarpone a orechmi
Je to tá moja klasická vaľkaná štrúdľa,
ktorú robím už roky, len teraz v ešte
zaujímavejšej verzii....
Kapusta s pečenou krkovičkou a klobásovým crumble
Tradičná chuť slovenskej kapusty v modernej, elegantnej podobe!...
Plnené šampiňóny
Šťavnaté huby portobello plnené aromatickým LUNTER Quick Creations No-Egg Breakfast sú jednoduché rastlinné jedlo plné
chuti a bielkovín....
Švédske mäsové guľky s cviklovým šalátom
Kto by nepoznal tento "skvost" škandinávskeho obchodného domu s nábytkom?...
Chrumkavé fazuľové karí fašírky
Kombinácia mungo a azuki fazule vytvára výživný základ, ktorý je
ochutený aromatickým korením ako karí, ...
Pečené tekvicové nugetky
Tekvica sa dá využiť na nekonečné množstvo spôsobov. Namiesto mäsových nugetiek si v rúre upečte tieto...
Pečená ochutená tekvica v trojobale
Zdravšia a oveľa chutnejšia verzia vyprážanej tekvice, ktorú pred obalením ochutíme koreninami.
Slivkové gule z batatov
Tradične sa robia zo zemiakového cesta, ale vyskúšajte raz vymeniť zemiaky za bataty.
Tvarohové knedle so strúhankou podľa Magdaleny Dobromily Rettigovej
Otestujte spolu s nami recept z knihy Domácí kuchařka, ktorá vyšla v roku 1826, teda takmer pred dvesto rokmi....
Vegánsky quinoa burger
Quinoa burgery sú výživnou, chutnou a všestrannou možnosťou , ktorá sa hodí do všetkých diét....
Ten najchutnejší vyprážaný patizón z rúry
Bez dlhého státia pri sporáku a jeho príprava vám zaberie len pár minút....
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou
Navrstvite do pekáča okrem karfiolu aj mleté mäsko a ryžu a pripravíte výborné a super sýte jedlo...
Jablkovo-čiernoríbezľový koláč s mrveničkou
Fajnový jemný a šťavnatý koláč vhodný na letné posedenie s rodinou....
Kurací rezeň s paradajkami a čakankou
Lombardským variantom nášho rezňa je milanesa – tenký plátok mäsa vypražený v trojobale....
Pečený losos s mandľovou krustou
Tento recept dostala Zuzana Sisáková od svojej sestry, ktorá žije v Kanade, a lososa tam...
Jahodové pudingové kocky s polevou z kyslej smotany
Ďalšia sladká jahodová dobrota ku káve...
Chrumkavé rezne v obale s kukuričnými lupienkami
Extra chrumkavý a lahodný rezník si môžete vychutnať, ak pridáte k strúhanke aj kukuričné lupienky a...
Zapečené fazuľky so strúhankou
Keďže fazuliek máme na záhrade každý rok neúrekom a máme ich radi, hľadám akékoľvek recepty na ich využitie....
Kuracia fašírka s cuketou a mrkvou
Šťavnatá fašírka z kuracieho mäsa s nastrúhanou zeleninou je stvorená na víkendový obed doma, ale aj...
Falafel z fazule mungo na chlebovej placke
Falafel, čo je akási vegetariánska verzia fašírok, sa tradične pripravuje z cícera, ale lahodný bude aj z fazule mungo....
Čerešňová štrúdľa
Túto štrúdľu Katka Brychtová ochutnala počas nakrúcania Naj dedinka Slovenska.
Šťavnaté fašírky s hubami
Šampiňóny nasekáme nadrobno, rovnako ako aj petržlenovú vňať. Do misky dáme mleté mäso, pridáme...
Pravý valašský frgál
Je to moravský koláč, ale nie tak neznámy na Slovensku ako koláč, makovník... Ja...
Krémový cícer s ryžou a guľôčkami z tresky
Cícer s ryžou je klasickou kombináciou španielskej kuchyne, ktorá spája to najlepšie zo strukovín a obilnín do chutného a
výživného jedla....
Rezance fettuccelle s lekvárom, lieskovcami a škvarkami
Tak toto je extra objednávka mojej „prišahanej“ krajšej polovičky....
Zemiakové mrkvičky
Ak hľadáte peknú prílohu k mäsu alebo len máte chuť sa pri varení aj zabaviť, nachystajte...
Ryžové placky so šošovicou
Ryžové hamburgery sú lahodnou a zdravou alternatívou pre tých, ktorí hľadajú inú možnosť ako klasické mäsové hamburgery....

Karamelizovaná hrušková štrúdľa s mascarpone a orechmi
Je to tá moja klasická vaľkaná štrúdľa, ktorú robím už roky, len teraz v ešte zaujímavejšej verzii....

Kapusta s pečenou krkovičkou a klobásovým crumble
Tradičná chuť slovenskej kapusty v modernej, elegantnej podobe!...

Plnené šampiňóny
Šťavnaté huby portobello plnené aromatickým LUNTER Quick Creations No-Egg Breakfast sú jednoduché rastlinné jedlo plné chuti a bielkovín....

Švédske mäsové guľky s cviklovým šalátom
Kto by nepoznal tento "skvost" škandinávskeho obchodného domu s nábytkom?...

Chrumkavé fazuľové karí fašírky
Kombinácia mungo a azuki fazule vytvára výživný základ, ktorý je ochutený aromatickým korením ako karí, ...
Pečené tekvicové nugetky
Tekvica sa dá využiť na nekonečné množstvo spôsobov. Namiesto mäsových nugetiek si v rúre upečte tieto...

Pečená ochutená tekvica v trojobale
Zdravšia a oveľa chutnejšia verzia vyprážanej tekvice, ktorú pred obalením ochutíme koreninami.

Slivkové gule z batatov
Tradične sa robia zo zemiakového cesta, ale vyskúšajte raz vymeniť zemiaky za bataty.
Tvarohové knedle so strúhankou podľa Magdaleny Dobromily Rettigovej
Otestujte spolu s nami recept z knihy Domácí kuchařka, ktorá vyšla v roku 1826, teda takmer pred dvesto rokmi....

Vegánsky quinoa burger
Quinoa burgery sú výživnou, chutnou a všestrannou možnosťou , ktorá sa hodí do všetkých diét....
Ten najchutnejší vyprážaný patizón z rúry
Bez dlhého státia pri sporáku a jeho príprava vám zaberie len pár minút....
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou
Navrstvite do pekáča okrem karfiolu aj mleté mäsko a ryžu a pripravíte výborné a super sýte jedlo...

Jablkovo-čiernoríbezľový koláč s mrveničkou
Fajnový jemný a šťavnatý koláč vhodný na letné posedenie s rodinou....

Kurací rezeň s paradajkami a čakankou
Lombardským variantom nášho rezňa je milanesa – tenký plátok mäsa vypražený v trojobale....

Pečený losos s mandľovou krustou
Tento recept dostala Zuzana Sisáková od svojej sestry, ktorá žije v Kanade, a lososa tam...

Jahodové pudingové kocky s polevou z kyslej smotany
Ďalšia sladká jahodová dobrota ku káve...
Chrumkavé rezne v obale s kukuričnými lupienkami
Extra chrumkavý a lahodný rezník si môžete vychutnať, ak pridáte k strúhanke aj kukuričné lupienky a...

Zapečené fazuľky so strúhankou
Keďže fazuliek máme na záhrade každý rok neúrekom a máme ich radi, hľadám akékoľvek recepty na ich využitie....
Kuracia fašírka s cuketou a mrkvou
Šťavnatá fašírka z kuracieho mäsa s nastrúhanou zeleninou je stvorená na víkendový obed doma, ale aj...

Falafel z fazule mungo na chlebovej placke
Falafel, čo je akási vegetariánska verzia fašírok, sa tradične pripravuje z cícera, ale lahodný bude aj z fazule mungo....

Čerešňová štrúdľa
Túto štrúdľu Katka Brychtová ochutnala počas nakrúcania Naj dedinka Slovenska.

Šťavnaté fašírky s hubami
Šampiňóny nasekáme nadrobno, rovnako ako aj petržlenovú vňať. Do misky dáme mleté mäso, pridáme...

Pravý valašský frgál
Je to moravský koláč, ale nie tak neznámy na Slovensku ako koláč, makovník... Ja...

Krémový cícer s ryžou a guľôčkami z tresky
Cícer s ryžou je klasickou kombináciou španielskej kuchyne, ktorá spája to najlepšie zo strukovín a obilnín do chutného a výživného jedla....

Rezance fettuccelle s lekvárom, lieskovcami a škvarkami
Tak toto je extra objednávka mojej „prišahanej“ krajšej polovičky....

Zemiakové mrkvičky
Ak hľadáte peknú prílohu k mäsu alebo len máte chuť sa pri varení aj zabaviť, nachystajte...

Ryžové placky so šošovicou
Ryžové hamburgery sú lahodnou a zdravou alternatívou pre tých, ktorí hľadajú inú možnosť ako klasické mäsové hamburgery....
Suroviny
Mäso
Zelenina+ strukoviny
Ovocie
Mliečne +syry
Cestoviny +prílohy
Ryby
Huby
Orechy+ semienka
Bylinky+ koreniny
Sladkosti+ pochutiny
Tekutiny
Oleje