Plnené šampiňóny
Plnené šampiňóny

Plnené šampiňóny

lunter - fotkalunter, dnes 17:00. Komerčný recept.
Plnené šampiňóny
Foto: lunter

Šťavnaté huby portobello plnené aromatickým LUNTER Quick Creations No-Egg Breakfast sú jednoduché rastlinné jedlo plné chuti a bielkovín. Ideálne ako ľahký obed, predjedlo Zobraziť celý popisŠťavnaté huby portobello plnené aromatickým LUNTER Quick Creations No-Egg Breakfast sú jednoduché rastlinné jedlo plné chuti a bielkovín. Ideálne ako ľahký obed, predjedlo alebo snack – chrumkavé navrchu, jemné vo vnútri a hotové za pol hodiny!

4
porcie
15 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

12-16 ks veľké (najlepšie druh portobello)
200 g
20 g
15 g čerstvá
15 ml



Postup

  1. 1

    Predhrejeme rúru na 180 °C.

  2. 2

    Opatrne odstránime stopky z húb a klobúčiky odložíme bokom. Stopky môžeme jemne nasekať a pridať ich do náplne pre lepšiu chuť.

  3. 3

    Klobúčiky húb ľahko potrieme olivovým olejom a uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie.

  4. 4

    Klobúčiky šampiňónov vrchovato naplníme No-Egg Breakfast.

  5. 5

    Vrch naplnených húb posypeme strúhankou.

  6. 6

    Naplnené huby pokvapkáme trochou olivového oleja a pečieme ich v predhriatej rúre 20–25 minút.

  7. 7

    Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu