Plnené šampiňóny
Šťavnaté huby portobello plnené aromatickým LUNTER Quick Creations No-Egg Breakfast sú jednoduché rastlinné jedlo plné chuti a bielkovín. Ideálne ako ľahký obed, predjedlo Zobraziť celý popisŠťavnaté huby portobello plnené aromatickým LUNTER Quick Creations No-Egg Breakfast sú jednoduché rastlinné jedlo plné chuti a bielkovín. Ideálne ako ľahký obed, predjedlo alebo snack – chrumkavé navrchu, jemné vo vnútri a hotové za pol hodiny!
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Predhrejeme rúru na 180 °C.
- 2
Opatrne odstránime stopky z húb a klobúčiky odložíme bokom. Stopky môžeme jemne nasekať a pridať ich do náplne pre lepšiu chuť.
- 3
Klobúčiky húb ľahko potrieme olivovým olejom a uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie.
- 4
Klobúčiky šampiňónov vrchovato naplníme No-Egg Breakfast.
- 5
Vrch naplnených húb posypeme strúhankou.
- 6
Naplnené huby pokvapkáme trochou olivového oleja a pečieme ich v predhriatej rúre 20–25 minút.
- 7
Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
Tiež plnené šampiňóny:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu