Recepty, kde je strúčik
Nedeľné kuracie rezne
Pác: Zmiešame pretlačený cesnak, horčicu, olej, soľ, mleté čierne korenie a pár kvapiek...
Šošovicová polievka
Šošovicu pred varením namočíme na 1-2 hodiny do vody.
Očistenú mrkvu a petržlen nakrájame na menšie kúsky...
Bavorské špenátové knedle
K týmto knedličkám mäso potrebovať nebudete. Najlepšie chutia s čerstvým šalátom.
Cuketové placky s jogurtovým dipom
Cuketové placky, ktorým skrátka
neodoláte. Chrumkavé a jednoduché na
prípravu.
Marinované kuracie špízy
Na grilovačku určite patria pestré mäsovo-zeleninové špeciality. Celkom jednoducho a z dostupných surovín si s nami...
Paradajková omáčka na cestoviny
V lete sú paradajkové jedlá veľmi obľúbené a v omáčke na cestoviny skvelo vynikne ich chuť....
Vegetariánsky paradajkový burger
Pre tých, ktorí chcú vyskúšať netradičný, no predovšetkým zdravý recept - tento burger je zložený...
Zemiakové placky
Chrumkavé domáce zemiakové placky úžasne chutia samotné, ale hodia sa aj ako príloha k gulášu, ...
Zeleninová polievka s kôprom
Je sezóna aromatických byliniek, tak si túto zeleninovú polievku prevoňajte čerstvým kôprom.
Slané palacinky s bryndzovou plnkou
Palacinky by deti jedli každý deň. Aby boli výdatnejšie
a výživnejšie, zobrala som si na pomoc...
Krémová šalátová polievka s mrkvovými hriankami
Zo šalátu sa dajú pripraviť rôzne jedlá, napríklad aj polievka, ktorá sa pravdepodobne v nejakej...
Rizoto s jahodami a vínom cava
Odvážny recept, ktorý vás prekvapí. Rizoto, v ktorom sa dokonale spoja sladké a slané...
Jarná špargľová polievka s parmezánovými krutónmi bez lepku
Jarná špargľová polievka je výborné sezónne jedlo, ktoré treba určite vyskúšať....
Massaman curry s tofu
Parádna fúzia thajských a indických chutí, hotové do polhodinky.
Ryžový pilaf
Je to ryžový pokrm, ktorého história siaha až do Perzie. Na rozdiel od klasickej, ochutenej ryže sa pilaf varí vo vývare a môže sa
podávať ako samostatné jedlo, alebo ako netradičnejšia príloha....
Uhorky marinované v hrubozrnnej dijonskej horčici
Osvěžující doplněk ke grilovaným masům, řízkum fašírkám... samotné, k vajíčkům a pod. Vychlazené jsou bezkonkurenční....
Domáce plnené tortellini s ricottou a so špenátom
Niektoré jedlá sú prosto také obľúbené, že ich doma varíme naozaj často. Určite k nim patria aj domáce plnené cestoviny....
Pizza z talianskej pšeničnej placky piadina
Korpus pizze z placky piadina je tenký a krásne chrumkavý. Je možné použiť aj arabské chlebové...
Domáce bylinkové maslo
Lahodné domáce bylinkové maslo sa fantasticky hodí na hrianku, pečivo, grilované mäsko, zeleninu aj na pečené či varené
zemiaky....
Pečené jahňacie lýtko so zemiakovým pyré a zeleninou
Jahňacie lýtko očistíme, dôkladne osolíme a ponoríme do 60-percentného slaného roztoku. Po 24 hodinách lýtko...
Čerstvé bazalkové pesto
Voňavé bazalkové lístky sú ideálne na prípravu domáceho pesta na cestoviny....
Losos s jazmínovou ryžou a avokádovou salsou
Hľadáte recept na rýchlu a chutnú večeru? Tak vyskúšajte tento recept na lososa s jazmínovou ryžou SOS a avokádovou salsou....
Opekaná ryža s ananásom
Opekaná ryža je skvelý recept, kde využijete ryžu, ktorú ste predchádzajúci deň nestihli zjesť....
Špenátové halušky so syrovou omáčkou
Toto jedlo je stvorené pre všetkých fanúšikov halušiek a syra. Skvelo nasýti aj celú rodinu...
Filety z tresky s čerstvým bazalkovým pestom
Kúsok ryby bude neodolateľný s čerstvým bazalkovým pestom.
Talianske plnené cestoviny casoncelli à la Bergamo
Vychutnajte si skvelé talianske cestoviny s názvom prekrásneho Bergama.
Perlička s hubovou plnkou
Vyskúšali sme, že lesné huby do chutnej perličky sú skvelou voľbou. Takto upečená plnka má...
Nedeľné kuracie rezne
Pác: Zmiešame pretlačený cesnak, horčicu, olej, soľ, mleté čierne korenie a pár kvapiek...
Šošovicová polievka
Šošovicu pred varením namočíme na 1-2 hodiny do vody. Očistenú mrkvu a petržlen nakrájame na menšie kúsky...
Bavorské špenátové knedle
K týmto knedličkám mäso potrebovať nebudete. Najlepšie chutia s čerstvým šalátom.
Cuketové placky s jogurtovým dipom
Cuketové placky, ktorým skrátka neodoláte. Chrumkavé a jednoduché na prípravu.
Marinované kuracie špízy
Na grilovačku určite patria pestré mäsovo-zeleninové špeciality. Celkom jednoducho a z dostupných surovín si s nami...
Paradajková omáčka na cestoviny
V lete sú paradajkové jedlá veľmi obľúbené a v omáčke na cestoviny skvelo vynikne ich chuť....
Vegetariánsky paradajkový burger
Pre tých, ktorí chcú vyskúšať netradičný, no predovšetkým zdravý recept - tento burger je zložený...
Zemiakové placky
Chrumkavé domáce zemiakové placky úžasne chutia samotné, ale hodia sa aj ako príloha k gulášu, ...
Zeleninová polievka s kôprom
Je sezóna aromatických byliniek, tak si túto zeleninovú polievku prevoňajte čerstvým kôprom.
Slané palacinky s bryndzovou plnkou
Palacinky by deti jedli každý deň. Aby boli výdatnejšie a výživnejšie, zobrala som si na pomoc...
Krémová šalátová polievka s mrkvovými hriankami
Zo šalátu sa dajú pripraviť rôzne jedlá, napríklad aj polievka, ktorá sa pravdepodobne v nejakej...
Rizoto s jahodami a vínom cava
Odvážny recept, ktorý vás prekvapí. Rizoto, v ktorom sa dokonale spoja sladké a slané...
Jarná špargľová polievka s parmezánovými krutónmi bez lepku
Jarná špargľová polievka je výborné sezónne jedlo, ktoré treba určite vyskúšať....
Massaman curry s tofu
Parádna fúzia thajských a indických chutí, hotové do polhodinky.
Ryžový pilaf
Je to ryžový pokrm, ktorého história siaha až do Perzie. Na rozdiel od klasickej, ochutenej ryže sa pilaf varí vo vývare a môže sa podávať ako samostatné jedlo, alebo ako netradičnejšia príloha....
Uhorky marinované v hrubozrnnej dijonskej horčici
Osvěžující doplněk ke grilovaným masům, řízkum fašírkám... samotné, k vajíčkům a pod. Vychlazené jsou bezkonkurenční....
Domáce plnené tortellini s ricottou a so špenátom
Niektoré jedlá sú prosto také obľúbené, že ich doma varíme naozaj často. Určite k nim patria aj domáce plnené cestoviny....
Pizza z talianskej pšeničnej placky piadina
Korpus pizze z placky piadina je tenký a krásne chrumkavý. Je možné použiť aj arabské chlebové...
Domáce bylinkové maslo
Lahodné domáce bylinkové maslo sa fantasticky hodí na hrianku, pečivo, grilované mäsko, zeleninu aj na pečené či varené zemiaky....
Pečené jahňacie lýtko so zemiakovým pyré a zeleninou
Jahňacie lýtko očistíme, dôkladne osolíme a ponoríme do 60-percentného slaného roztoku. Po 24 hodinách lýtko...
Čerstvé bazalkové pesto
Voňavé bazalkové lístky sú ideálne na prípravu domáceho pesta na cestoviny....
Losos s jazmínovou ryžou a avokádovou salsou
Hľadáte recept na rýchlu a chutnú večeru? Tak vyskúšajte tento recept na lososa s jazmínovou ryžou SOS a avokádovou salsou....
Opekaná ryža s ananásom
Opekaná ryža je skvelý recept, kde využijete ryžu, ktorú ste predchádzajúci deň nestihli zjesť....
Špenátové halušky so syrovou omáčkou
Toto jedlo je stvorené pre všetkých fanúšikov halušiek a syra. Skvelo nasýti aj celú rodinu...
Filety z tresky s čerstvým bazalkovým pestom
Kúsok ryby bude neodolateľný s čerstvým bazalkovým pestom.
Talianske plnené cestoviny casoncelli à la Bergamo
Vychutnajte si skvelé talianske cestoviny s názvom prekrásneho Bergama.
Perlička s hubovou plnkou
Vyskúšali sme, že lesné huby do chutnej perličky sú skvelou voľbou. Takto upečená plnka má...