Hnedá ryža restovaná s cuketou a šampiňónmi
Foto: ryzasos
Jednoduchý a rýchly obed, či večera. Recept plný vlákniny a rôznych textúr. Vynikajúci vegánsky recept na ryžu so zeleninou.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu uvarte v slanej vode podľa návodu na obale.
- 2
Cuketu nakrájajte na pásiky, na panvici poduste na troche oleja, dochuťte soľou a čiernym korením. Podusenú cuketu vyberte z panvice.
- 3
V tej istej panvici orestujte nakrájanú jarnú cibuľku, nasekaný cesnak a nakrájané šampiňóny.
- 4
Pridajte uvarenú hnedú ryžu, sójovú omáčku a duste 2 minúty. Cuketu pridajte späť do panvice spolu s nasekanými mandľami.
- 5
Dochuťte soľou a čiernym korením a podávajte.
Tiež restovaná ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu