Kuracie roládky v zelenej záhrade
Potrebujete uvariť luxusné, ale ľahko zvládnuteľné jedlo? Práve ste ho našli. Toto jedlo zvládne urobiť každý.
porcie
príprava
na 200 °C
Suroviny
| 600 g |
|
| 4 plátky |
|
| 80 g |
|
| 50 g |
|
|
|
|
|
|
|
| Marináda: | |
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
|
|
|
| Pyré: | |
| 1 ks |
|
| 200 g |
|
| 60 ml |
|
| 1 strúčik |
|
| z 1/2 limetky |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
| Ozdoba: | |
| 3 listy |
|
| podľa chuti |
|
Postup
-
1
Mäso umyjeme, zľahka osolíme a vyklepeme. Potom na plátky mäsa položíme šunku a syra a mäso zrolujeme.
- 2
Spravíme si marinádu tak, že do olivového oleja nasypeme sladkú a štipľavú mletú papriku, bazalku, oregano, grilovacie korenie na kurča a cesnak.
- 3
Plech potrieme limetkovou šťavou a marinádou. Potom na plech položíme pár kociek masla a mäso, potrieme marinádou. Pečieme na 200 °C 25-30 minút.
- 4
Zatiaľ kým sa mäso pečie, dáme zovrieť vodu, do ktorej po zovretí nasypeme hrášok. Do mixéra dáme avokádo, uvarený hrášok, cesnak, petržlenovú vňať, kefír, limetkovú šťavu a bylinky. A rozmixujeme.
- 5
Na tanier položíme plátky šalátu, do stredu nakrájane mäso (pozri si na obrázku), okolo mäsa rozotrieme pyré, na ktoré položíme nakrájanú zelenú papriku.
- 6
Dobrú chuť!
Tiež kuracia roláda:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu